Besökarrekord när Attefallsexpo invigdes

Image-1

 

 

Den 12 april invigdes Attefallsexpo på Nybygget. Vi slog besökarrekord med över 1 000 besökare som deltog i de specifikt framtagna miniseminarierna och fick information samt inspiration om byggnadstekniska regler, användningsområden, möblering, finansiering och mycket mer.

 

Stort tack vill vi rikta till er som trots en blåsig och kall söndag besökte Attefallsexpo. Nybygget lever upp när besökarantalet stiger. Visningshusen blir levande med människor i och utanför dem.

 

De allra flesta vi talat med tyckte att söndagen gav mersmak och hopps att Attefallsexpot växer och att Nybygget tar fler initiativ som berör boendet. Glädjande kan vi meddela att vi redan den 30 maj i år kommer att ha ett event som riktar in sig på att bo och leva i hus på sommaren.

 

Vi hoppas kunna visa våra visningshus i sommarskrud och inspirera våra besökare med utomhusmöbler, råd gällande växter och odling och som pricken över i kommer TV-kocken Paul Svensson att delge besökare sina grillknep.

 

Innan vi sätter punkt för det här nyhetsbrevet vill vi naturligtvis tacka alla våra visningshus, inredaren Andrea Brodin Engsäll, arkitekten Erika Wolters och Therese Andersson, Swedbank m.fl.
Men framförallt vill vi tacka alla barn som deltog i äggjakten och spred en härlig stämning.

 

Varmt välkomna åter!