Om DriveNow och samarbetet med Nybygget

DriveNow är Stockholmarnas nya transportmedel
– 300 BMW och MINI är spridda över hela stan, på Arlanda och Bromma flygplats. Du hittar närmaste bil med DriveNow appen. Hoppa in i bilen, betala bara per minut du använder den och lämna bilen var du vill. Att ha bil har aldrig varit enklare.

 
Ta bilen till Nybygget med DriveNows carsharingkoncept
Via ett unikt samarbete erbjuder nu Nybygget tillsammans med DriveNow personer som går i husbyggartankar en bil on demand. Nybygget har ett perfekt läge mellan Uppsala och Stockholm ett stenkast från Arlanda men att ta sig till det populära husvisningsområdet om man inte har bil är svårt. Med det speciellt framtagna avtalet mellan DriveNow och Nybygget kan besökare nu med en av världens största bildelningstjänster enkelt ta sig till och från Nybygget.
Du kan välja att ta bilen antingen från stan eller från flygplatserna till Nybygget och du betalar bara per minut du kör bilen. Nybygget och DriveNow bjuder på parkeringen medan du strosar runt på Nybygget, pratar med säljare eller tar en fika. Då alla DriveNows BMW bilar är utrustade med bälteskuddar så kan du passa på att ta med barnen och lämna dem hos Nybyggets barnvakter i barnhörnan.
Efter besöket kan du välja att antingen köra tillbaka bilen till Arlanda eller vidare in till stan.

 • Du kan ta en bil från stan eller från flygplatserna och köra till Nybygget
 • Du betalar bara per minut du kör -DriveNow och Nybygget bjuder på parkeringsavgiften medans du kollar på husen på Nybygget. Så slappna av, ta en kaffe och strosa runt bland husen i lugn och ro strosa runt och i jakt på drömhuset!
 • Alla DriveNows BMW bilar är utrustade med bälteskudde för barnen, ta med barnen till Nybygget så ordnar vi med barnpassning.
 • Jämförelsepriser från Arlanda till ca. Nybygget 145kr (10minuter att köra á 4,50kr/min + serviceavgift Arlanda). Från Stan till Nybygget 135kr (ca 30 min att köra á 4,50kr/min)
 • Om du tar en bil från Arlanda till Nybygget kan du välja om du vill köra bilen tillbaks till Arlanda eller vidare in till stan

 
Fördelar för dig som ska till Nybygget

 • Du får registrera dig gratis hos DriveNow med koden NYBYGGET (ordinarie pris 290kr)
 • Du får parkera gratis på Nybygget utan risk att någon annan tar din DriveNow bil (ordinarie pris för att ha en bil bokad är 2,50kr/min kostnad för två timmar 300kr)

 
Instruktioner hur du tar dig till Nybygget med DriveNow

 • Registrera dig -Du behöver registrera dig om kund hos DriveNow innan du kan ta en bil. Tänk på att göra det i god tid innan du ska besöka Nybygget då det tar ca 2-5 dagar att få hem ditt DriveNow kort.
 • Ladda ner DriveNow appen för att enkelt hitta och boka en bil
 • Hämta bilen där det passar dig och kör till Nybygget
 • Väl på Nybygget stänger du av motorn och väljer alternativet Pausa hyran inne i bilen
 • DriveNow och Nybygger står för parkeringsavgiften medans du kollar på husen i lugn och ro
 • Kör tillbaks till flygplatsen eller DriveNows verksamhetsområde för att avsluta hyran

 
Mer information om DriveNow hittar du på

 

Viktig information

När hyran är avslutad kommer du få ett bekräftelsemail att du har avslutat hyran korrekt och den totala kostnaden. Kostnaden i detta mail kommer att var högra än din verkliga kostnad. Anledningen till detta är att i vanliga fall kostnar det 2,50kr/min att välja pausläget i bilen, men eftersom vi bjuder på parkeringsavgiften ”pausa hyran” kommer denna kostnad att korrigeras. Pausläget garanterar att ingen annan kan ta din bil medans du kollar på husen.
Inom några dagar kommer vi att maila dig ett kvitto där kostnaden för parkeringen är korrigerad.