Ett hus byggs på Hem och Villa mässan

Kliv in i ditt nya hem på Stockholmsmässan 8-11 oktober

 
På Hem, villa & bostadsrättsmässan kan du för första gången någonsin kliva in i ett 158 kvm stort hus, fullt inrett och självklart till salu.
Hjältevadshus bygger tillsammans med Stockholmsmässan upp sin nyaste husmodell i den så kallade ”S-serien”, Sober 158, mitt i mässhallen. Huset levereras från fabriken i Hjältevad och fraktas in i mässhallen. Sedan sätts huset ihop på en dag, precis enligt Hjältevadshus vanliga rutiner.
Huset har utrustats med tillval som veranda, spröjs och liggande panel utvändigt. Invändigt har designern Jan Rundgren handplockat husets alla tillval och material, och kommer att inreda det med möbler från Mio.
Detta är första gången någonsin ett helt hus byggs inne i mässhallen, och för att ge besökarna maximalt med information så kommer personal från Hjältevadshus ge guidade turer i huset med regelbundna intervaller. För den som är intresserad av att köpa huset kan man också lägga bud direkt på plats.

 
– Detta är en unik händelse och något vi är väldigt stolta över att vara först med, säger Mikael R Olsson, marknadschef på Hjältevadshus.

 
Om Hjältevadshus
I småländska Hjältevad har det byggts bostäder med fokus på trygghet i över 60 år. I fabriken byggs husen skyddade från väder och vind. Här installeras toaletter och vitvaror, köksskåp och garderober, och här spikas lister och läggs golv. När huset anländer till byggplatsen är det bara att lyfta upp de färdiga husdelarna på den förberedda grunden, ansluta el och VVS, montera takkassetterna och lägga på takpannorna – snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

 
För mer information, vänligen kontakta:
Pontus Eklind, vd Hjältevadshus, 070-816 83 62, pontus.eklind@hjaltevadshus.se
Mikael R Olsson, Sälj och Marknadschef, 0708-42 45 30, mikael.r.olsson@hjaltevadshus.se

Läs mer på http://press.hjaltevadshus.se/