Bygg ditt bo! – med Fiskarhedenvillan


För dig som önskar att bygga och bo i Stockholmsområdet arrangerar Fiskarhedenvillan en ”Husbyggarkväll”.

 
Datum: Onsdag 20 januari
Tid: 18:00-20:30
Var: Centrumbyggnaden Nybygget, 195 61 Arlandastad

 
Vi kommer bl. a. att presentera våra hustyper och visa vad det kostar att bygga och bo i Stockholmsområdet. Arkitekt ifrån Fiskarhedenvillan berättar om byggprocessen. Representanter ifrån bank finns också på plats för frågor som rör finansiering. Kaffe och smörgås serveras i pausen, arrangemanget är gratis!

 
OSA senast 18 januari till:
sofia.kuhlhorn@fiskarhedenvillan.se
08-566 165 54

 
Se informationen i PDF genom att klicka här!

Ett hus byggs på Hem och Villa mässan

Kliv in i ditt nya hem på Stockholmsmässan 8-11 oktober

 
På Hem, villa & bostadsrättsmässan kan du för första gången någonsin kliva in i ett 158 kvm stort hus, fullt inrett och självklart till salu.
Hjältevadshus bygger tillsammans med Stockholmsmässan upp sin nyaste husmodell i den så kallade ”S-serien”, Sober 158, mitt i mässhallen. Huset levereras från fabriken i Hjältevad och fraktas in i mässhallen. Sedan sätts huset ihop på en dag, precis enligt Hjältevadshus vanliga rutiner.
Huset har utrustats med tillval som veranda, spröjs och liggande panel utvändigt. Invändigt har designern Jan Rundgren handplockat husets alla tillval och material, och kommer att inreda det med möbler från Mio.
Detta är första gången någonsin ett helt hus byggs inne i mässhallen, och för att ge besökarna maximalt med information så kommer personal från Hjältevadshus ge guidade turer i huset med regelbundna intervaller. För den som är intresserad av att köpa huset kan man också lägga bud direkt på plats.

 
– Detta är en unik händelse och något vi är väldigt stolta över att vara först med, säger Mikael R Olsson, marknadschef på Hjältevadshus.

 
Om Hjältevadshus
I småländska Hjältevad har det byggts bostäder med fokus på trygghet i över 60 år. I fabriken byggs husen skyddade från väder och vind. Här installeras toaletter och vitvaror, köksskåp och garderober, och här spikas lister och läggs golv. När huset anländer till byggplatsen är det bara att lyfta upp de färdiga husdelarna på den förberedda grunden, ansluta el och VVS, montera takkassetterna och lägga på takpannorna – snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

 
För mer information, vänligen kontakta:
Pontus Eklind, vd Hjältevadshus, 070-816 83 62, pontus.eklind@hjaltevadshus.se
Mikael R Olsson, Sälj och Marknadschef, 0708-42 45 30, mikael.r.olsson@hjaltevadshus.se

Läs mer på http://press.hjaltevadshus.se/

Invigning Fiskarhedenvillan på Nybygget

Grand Opening 20/9 kl 11-16

Vi bjuder på dryck och tilltugg i Villa Koltrasten

Kl. 12:30, 13:30 och 14:30 kommer arkitekten bakom Villa Koltrasten, Klas Sjöstrand, finnas på plats och berätta om sina tankar bakom huset.

Attefallspecialisten kommer till Nybygget

Attefallspecialisten

Attefallhuset öppnar till helgen.

Vi har öppet lördag – söndag 11-16.

Varmt välkomna.

Grillfest lördag 30 maj

Lördag den 30 maj firar vi in sommaren på Nybygget. Då finns stjärnkocken Paul Svensson på
plats och visar sina bästa grilltips. I vårt grillexpo kan du se och jämföra säsongens hetaste grillar.

Våra trädgårdexperter ger bland annat tips om hur din gräsmatta blir finare än grannens.

Som vanligt finns våra barnvakter på plats på barnens Nybygge för att se till att även de yngre besökarna får lära sig lite om trädgård i en avslappnad och lekfull miljö.

Ladda ner programmet här!

Helgen den 9 – 10 maj öppnar två nya visningshus

Visninsghus Borohus och Västkustvillan

Den 9 – 10 maj öppnar Borohus och Västkustvillan sina nya visningshus.

De är inredda av Little You Design.

 

Varmt välkomna att inspireras och prata med säljare.

 

Sommarnöjen på plats

Sommarnöjen

 

På söndag den 19 april kan du träffa Sommarnöjen på plats i deras Attefallhus och få konkreta råd och tips.

Besökarrekord när Attefallsexpo invigdes

Image-1

 

 

Den 12 april invigdes Attefallsexpo på Nybygget. Vi slog besökarrekord med över 1 000 besökare som deltog i de specifikt framtagna miniseminarierna och fick information samt inspiration om byggnadstekniska regler, användningsområden, möblering, finansiering och mycket mer.

 

Stort tack vill vi rikta till er som trots en blåsig och kall söndag besökte Attefallsexpo. Nybygget lever upp när besökarantalet stiger. Visningshusen blir levande med människor i och utanför dem.

 

De allra flesta vi talat med tyckte att söndagen gav mersmak och hopps att Attefallsexpot växer och att Nybygget tar fler initiativ som berör boendet. Glädjande kan vi meddela att vi redan den 30 maj i år kommer att ha ett event som riktar in sig på att bo och leva i hus på sommaren.

 

Vi hoppas kunna visa våra visningshus i sommarskrud och inspirera våra besökare med utomhusmöbler, råd gällande växter och odling och som pricken över i kommer TV-kocken Paul Svensson att delge besökare sina grillknep.

 

Innan vi sätter punkt för det här nyhetsbrevet vill vi naturligtvis tacka alla våra visningshus, inredaren Andrea Brodin Engsäll, arkitekten Erika Wolters och Therese Andersson, Swedbank m.fl.
Men framförallt vill vi tacka alla barn som deltog i äggjakten och spred en härlig stämning.

 

Varmt välkomna åter!

 

Invigning av Attefallsexpo söndag 12 april

Är du nyfiken på Attefallshus? Vill du ha 25 kvm extra utan att söka bygglov?
Är du intresserad av compact-living och inredning av mindre ytor?

 
Den 12 april inviger vi Attefallsexpo på Nybygget. Mellan klockan 11.00 – 16.00 är du välkommen att inspireras och få konkreta råd och tips om hur du bygger, inreder och finansierar ett Attefallshus.

 
Andrea Brodin Engsäll ger inredningstips som passar små ytor och signerar sin nya bok. Attefallhuset.se, Jabo, Kenjo och Sommarnöjen ställer ut sina hus. Besökare får tips och råd gällande finansiering, smarta uppvärmningslösningar, husbyggande, försäkringar, badrum och VVS.

 
Kom hela familjen
På Vilmas Café kan ni fika och äta lunch. På Barnens Nybygge erbjuds barnpassning och glass till alla barn. Och missade ni påskharen så har de yngre besökarna en chans till på vår äggjakt kl. 11.30 och 14.30.

 
Varmt välkommen till ett stort expo med små hus.

 
Ladda ner programmet här

Frågor om energi?


Öppet hus kl 11-14 lördag 28 mars
Välkommen att prata energi och miljö med oss under Earth Hour-lördagen 28 mars. Våra säljare svarar på alla frågor om energi- och miljöfördelar vid nybyggnation, och vår arkitekt Fredrik Martin sitter och skissar på plats. Du får även information från Energijägarna om golvvärme, som vi är ensamma om att ha som standard i båda våningsplanen. Swedbank finns också på plats och kan räta ut de frågetecken som kan finnas när det gäller huslån just nu. Välkommen till Arlandastad!