Nyhetsbrev 2011-11-30

Vi har haft en spännande höst, det händer saker hela tiden hos oss. En lång skön varm höst har varit bra för alla nya hus som det arbetas med.

 
Vi har just öppnat Animonhus, KenJo, och LB-Hus. Två stora villor och KenJo som är en 15m2 modul med flera spännande lösningar och färger.

 

Swedehouse International har just påbörjat grundarbetet och kommer öppna direkt efter jul och nyår, de vänder sig till både konsumenter och kommersiella intressenter. Samtidigt öppnar Anebyhus sitt hus, en svart och vit enplansvilla. Sverigestugan med sitt mycket miljöanpassade byggsätt är igång med bygget och inbjuder er att se det under arbetets gång om de finns på plats.

 
Utöver detta byggs det även två Borohus, ett stort och ett mindre, och en Västkuststuga just nu. Det stora Borohuset kommer bli vårt nya huvudkontor, vi vill finnas där det händer, dvs. på Nybygget, vi flyttar troligen in i februari. Under byggtiden har Borohus ett tillfälligt kontor, så tveka inte att åka ut och prata med deras representant på plats.

 
Panasonic har sitt nya show-room hos oss, titta in och se deras lösningar när det gäller värmepumpar.

 
Gar-Bo, försäkring, finns hos oss och erbjuder er att delta i en utbildning som heter Husägarskolan. Syftet med utbildningen är att ge en grundutbildning innan husköpet, allt för att inte råka ut för missförstånd som i sin tur kan leda till tråkigheter.

 
Swedbank har också valt att vara hos oss och vill vara ditt stöd när det gäller finansiering och bankfrågor.

 
SolTech visar sina lösningar med solenergi.

 
På helgerna har Vilmas Skafferi öppet där du som besökare kan njuta av goda bakverk, pajer kaffe, te, allt närodlat och ekologiskt.

 
Barnens Nybygge är en oas för alla barn under tiden föräldrarna ser sig omkring efter ett nytt hus, vi har personal som tar hand om de små under helgerna.

 

Följande hus är öppna för visning

A-hus, Götenehus, Hudikhus, X-house, Animonhus, Skidstastugan, Överbygg, KenJo, Cramo, Mellby Industrier, LB-Hus.

 

Följande hus håller på att byggas

Anebyhus (öppnar i januari), Swedehouse International (öppnar i januari), Borohus bygger två hus öppnar under våren, Västkuststugan projekteras och öppnar även det i vår.

 

Övriga utställare

Panasonic, Damixa, SolTech; Gar-Bo och Swedbank

 
Vi har som vanligt öppet på onsdagar mellan 14 – 19 och lördagar och söndagar mellan 11 – 16.

 
Vi stänger den 12/12 och öppnar åter den 10/1 2012.