Nyhetsbrev 2011-12-22

Julstängt på Nybygget!

Nu tar vi på Nybygget julledigt och passar på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 
Den 11 januari 2012 öppnar vi igen, då kan ni passa på att besöka våra tre helt nya visningshus från Animonhus, LB-Hus & Anebyhus som öppnar i januari!

 
Välkomna!

 

Animonhus nya visningshus; Kullavik!

Det är det nya enplanshuset Kullavik på 139m2 som Animonhus precis öppnat på Nybygget. I Kullavik är köket den naturliga knutpunkten mellan de avskilda delarna för barn och föräldrar. Det fantastiska ryggåstaket i köket och vardagsrummet ger huset en extra dimension och rejäl volym. Med den smarta öppna planlösningen, bardisk i köket och stora glaspartier känns detta hus modernt och luftigt! Med sina 4 sovrum och dubbla badrum, är detta ett intressant alternativ både för barnfamiljen och för paret som vill ha var sitt arbetsrum i huset. Kanske ditt nya hus?

 

LB-Hus bygger nytt klassiskt/modernt visningshus!

LB-Hus har valt att bygga Choice 151 på Nybygget – ett hus med fantastisk rymd, ryggåstak och extra rymlig balkong. Genom ett stort lättarbetat kök och ljusinsläpp från fönster i tre vädersträck erbjuder det här huset en fantastisk rymd och känsla av öppenhet. Huset har ett stort välplanerat badrum där den som vill kan byta ut klädkammaren mot en bastu. Huset har härligt stora umgängesytor inomhus – som gjort för att umgås med familj och vänner!
Är du sugen på det lilla extra? Det kanske är på den härligt stora balkongen på 28 m2 som du njuter av sommarens första varma kväll?