Nyhetsbrev 2012-03-06

Årets första temahelg

Vi på Nybygget är tillsammans med Överbygg mycket stolta över att presentera årets första temahelg, nu till helgen den 10 – 11 Mars kl 11 – 16.

 
Upplev en del av Åre och träffa husleverantörer som vet vad det innebär att bygga ett helt nytt hus i fjällen. Vi bjuder på en mängd aktiviteter för hela familjen. Till exempel föreläsningar och utställningar om tomter och husprojekt i Åre Sadeln. Aktiviteter för stora och små, samt gulaschsoppa med bröd på Willmas Skafferi. Givetvis håller samtliga av våra husleverantörer öppet hus.

 

Spisdoktorn till Nybygget

Vi välkomnar nu Spisdoktorn till Nybygget. Spisdoktorns Brasvärme Sthlm kan med sin branscherfarenhet på drygt 25 ge råd angående val av eldstad, skorsten, eldningsteknik, vedhantering etc. Spisdoktorn finns i vår Éntrebyggnad på Nybygget.

 

Vår Facebooksida

Vi kommer bli mer aktiva på vår Facebooksida under 2012, vi kommer också att anordna små tävlingar och utlottningar av olika slag.
Vi kommer med start 12/3 att lotta ut fribiljetter till Äntligen hemma mässan som går av stapeln 30/3 – 1/4, missa inte det.

 
Så om du inte gillar Nybygget på Facebook än, gå in och gilla sidan genom att klicka på länken nedan.

 
http://www.facebook.com/pages/Nybygget/131368420243247