Nyhetsbrev 2012-09-28

Stora Energihelgen

Den 6-7 oktober är det dags för den stora energihelgen här på Nybygget. Vi bjuder på personlig rådgivning kring ditt boende från Panasonic och Nybyggets experter som ger tips och råd för effektivare energikonsumtion inom bland annat värmepumpar, passiva hus, byggnation och kaminer. De som deltar i vår gratis energi-rådgivning är dessutom med i utlottningen av en värmepump från Panasonic.

 

Husbyggarskolan

Den 7 november är det dags igen för husbyggarskolan här på Nybygget. Kursen startar kl 18.00 och pågår i 3-4 timmar, inklusive fika med kvällsmacka. På husbyggarskolan tar vi upp allt som är viktigt att veta för dig som byggherre och ger dig goda förutsättningar till att fatta rätt beslut. Bokar gör du via vår hemsida http://www.service.gar-bo.se under fliken Husbyggarskola, eller via e-post till lars.fahlgren@gar-bo.se.

 

Hem & Villa

Den 11-14 oktober är det dags för Sveriges största boendemässa med inspiration för hela hemmet, Hem & Villa. Vi på Nybygget är på plats i monter AG:62 på bygga nytt området. Välkomna att besöka oss på mässan.