Om Nybygget

Nybygget är ett visningshusområde

Vår tanke med området är att göra det enkelt för dig som letar efter inspiration till ditt husbygge! Därför har vi samlat ett flertal hustillverkare på ett och samma ställe – allt för att Du ska slippa åka omkring och leta upp olika visninghus med olika öppningstider.

 
Hos oss hittar du både villor, fritidshus, garage, friggebodar & lekstugor. Här finns hittills 15 färdiga visningshus som Du kan besöka redan idag och under våren 2013 byggs ytterligare 2 stycken!

 
Vår vision är att skapa norra Europas bästa och mest kompletta husutställning. Vår mission är att vara den självklara destinationen och inspirerande mötesplatsen för Dig som är intresserad av arkitektur, design, inredning och trädgård.

 

Kontakt

info@nybygget.se
08-591 119 60

 
Camilla Yngfalk (Platschef)
camilla.yngfalk@nybygget.se
070-55 81 910

 

 

Nybygget är en plats för hela familjen – därför har vi byggt ”Barnens Nybygge” – en trevlig barnavdelning där våra krativa barnvakter tar hand om barnen så att föräldrarna kan titta på hus i lugn och ro. Hos oss finns även ett mysigt cafe, Vilmas skafferi som har öppet på helgerna.

 
Området ligger centralt beläget vid Arlanda flygplats norr om Stockholm (vid Benstockenslångtidsparkering)

 
Nybygget ägs av Arlandastad Holding AB som är en av tre starka aktörer bakom Stockholm Airport City. Arlandastad Holding äger även Motortown som är en handelsplats för motorrelaterade produkter.