Nybygget är inte bara ett permanent visningshusområde utan en plattform som tillåter variation och nya sätt att mötas. På 20 000 m² har vi skapat en inspirerande plats där möten sker, fantasin flödar och idéer föds.
        Med vårt strategiska läge mellan Stockholm och Uppsala i en av Sveriges mötestätaste kommuner, Sigtuna kommun, i direkt anslutning till resten av Sverige och världen via Stockholm Arlanda flygplats är Nybygget en oas av möjligheter.

Hemmet som mötesplats

På Nybygget hittar du en annorlunda plattform för dina möten, konferenser och evenemang. De är få förunnat att kunna erbjuda hemmet som mötesplats endast cirka en timmes restid från alla Sveriges flygdestinationer. Nybygget kan det.
Här konfererar du i våra smakfullt inredda visningshus samtidigt som du har tillgång till Centrumhuset som tillhandahåller möjligheter att anordna större föreläsningar.
Hos oss behöver du inte lämna hemmets lugna vrå. Inspirationen man får i våra hus uppmuntrar inte bara till storslagna planer om det egna boendet utan ökar kreativiteten och tillåter människor att mötas och konferera i lugn och ro.
Varför ska man sitta i en stor och opersonlig konferenssal när man kan komma till Nybygget och mötas i en av de mest avspända miljöer som finns – hemmet?
”Nybygget är en nyskapande och kreativ plats att träffas på som har en känsla av hemmiljö. Vi genomförde en halvdags workshop med 30-talet deltagare i den runda huvudbyggnaden. Det blev ett lyckat event, både överraskande med en kreativ plats att vara på så nära Arlanda, och samtidigt med hög kvalitet på mat och service.”

 

Caroline Stiernstedt Sahlborn,
Tällberg Foundation


Regisserade ögonblick och arrangerade möten

Nybygget har blivit en plattform och en plats dit företag söker sig för att synas och förmedla budskap, känslor och historier.

Med inredda hus och tillhörande trädgårdar som bildar kompletta kulisser är Nybygget en perfekt plats för filminspelningar och fotografering. Här har ett antal reportage fotats och olika filmer spelats in.
      Söker du en plats att använda i foto- och filmsammanhang är du välkommen att höra av dig till oss.

”Att jobba med filmproduktion på Nybygget innebar bra service och flexibilitet. Vi kunde filma utan att störa någon vilket var viktigt då vi behövde filma på natten.”

Caroline Forsberg, Forsberg & Co

”Vi har använt oss av Nybygget som anläggning vid flera tillfällen eftersom det är en unik mötesplats. Genom att få tillgång till moderna hus med en autentisk inredning har vi kunnat genomföra utbildningar av bostadsfotografer. På Nybygget har vi kunnat ge deltagarna en upplevelse så lik verkligheten som möjligt.”

Stefan Spelin, Fotograf


Nybygget – en marknadsplats IRL

På Nybygget slipper du mässmontrar, här visas produkter och tjänster upp IRL (in real life). Med våra visningshus och tillhörande utemiljöer har vi skapat en marknadsplats som tillåter besökare,
kunder och konsumenter att uppleva produkter och tjänster i verkligheten.
På Nybygget är alla sinnen involverade och mötena blir både personliga och äkta.
      Använd Nybygget för produktlanseringar och kombinera gärna med våra konferensmöjligheter för att skapa ytterligare dimensioner till era produkter och tjänster.


Föreläsningar och större sällskap

Mitt på Nybygget står Centrumhuset, vår röda och runda stolthet. Här kan man mingla utan runda hörn och föreläsa i en miljö som är allt annat än vanlig.
”För ett år sedan hade vi ett företagsevent på Nybygget. Det var väldigt lyckat. I husen hade vi teambildande aktiviteter för att sedan avsluta i Centrumhuset med middag, underhållning
och dans.”

 

Marina Ekdal,
Marknadschef på Sigtunahem

”På Nybygget fick vi tillfälle att tala om ett par av våra hjärtefrågor, Ren El och solkraft. Tack vare Nybyggets välkomnande atmosfär för både stora och små kunde föräldrar lyssna på vår föreläsning medan barnen roade sig i Nybyggets barnhörna.”

 

Anneli Stenke,
Telge Energi

Då vi arbetar med hela den nordiska marknaden behöver vi ibland flyga in journalister från övriga nordiska länder vid ett och samma tillfälle för att visa upp och informera om nyheter. Vi letade då efter en lokal som ligger nära Arlanda flygplats med möjlighet att kombinera möte med mat och fastnade för Nybygget. Lokalen fungerade utmärkt för ändamålet och det var smidigt för våra gäster att ta sig till och från flygplatsen.”

 

Christer Ericsson
PR & Environmental affairs
Panasonic Nordic


Om Centrumhuset

I Centrumhuset finns möjlighet att hålla presentationer från en scen för cirka 40 personer sittande och cirka 60 personer stående. Vid produktlanseringar, kick-offer och personalfester erbjuder vi middagssittningar för upp till 80 personer. Vid mingel kan vi ta emot 130 personer.

Fly and meet

 

Nybygget lämpar sig väl för er som vill ha ett dagsmöte och slippa långa restider. Hit tar ni er lätt och smidigt oavsett var i Sverige ni bor. Ni som flyger är framme när ni landat och
slipper tidskrävande extraresor för att nå ert mål.


Kontakta oss för ditt nästa möte
 

08-591 119 60
info@nybygget.se

 
Ladda ner broschyren här!