Utställning – produkter och tjänster

I vårt Entréhus och i vår Centrumbyggnad har vi ett antal utställningar. Här visar olika företag upp sina produkter och tjänster.

 

Colorama

Med över 170 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel. Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också tapeter, golv och kakel/klinker.
www.colorama.se

Damixa

Damixa är den första europeiska tillverkaren av engreppsblandare.
På Nybygget har de en utställning där besökare kan se, känna och testa deras produkter.
För mer information se www.damixa.se


Gar-Bo Försäkring AB

Gar-Bo är experter på nybygge och bostäder. Gar-Bo är främst ett försäkringsbolag, men har även andra tjänster, exempelvis KA och besiktning. De arbetar för att trygga byggprocessen för tusentals människor som varje år bestämmer sig för att bygga en ny bostad.

Gar-Bo hjälper familjer som bygger hus, hela vägen från tomt till färdigt hus. Med gedigen kunskap och lång branscherfarenhet är Gar-Bo en trygg samarbetspartner genom hela byggprocessen.

Gar-Bo hjälper sina kunder att göra rätt saker på rätt sätt. Man skulle helt enkelt kunna säga att de försäkrar husdrömmar. Gar-bo sitter med i vår expertpanel och kan hjälpa Nybyggets besökare med att skapa en så säker och trygg byggprocess som möjligt. För mer information se www.gar-bo.se

Panasonic

Panasonic har lång erfarenhet av att producera värmepumpar anpassade för det nordiska klimatet. Under de senaste 30 åren har Panasonic levererat mer än 500 000 enheter runtom i Norden. Detta gör dem till en av världens ledande aktörer på marknaden. På Nybygget har de en uställning om bland annat värmepumpar och svarar gärna på frågor. För mer information se www.panasonic.se


Swedbank

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Swedbank sitter med i Nybyggets expertpanel där de hjälper Nybyggets besökare med kalkyler och lån m.m. För mer information se www.swedbank.se

SparFönster AB

SparFönster är en del av en solid och självfinansieriad koncern, som producerar fönster och dörrar till flera länder i Europa.

På Nybygget finner du en utställning med utvalda modeller, så du har möjligheten för att se och testa produkterna.

För mer information se www.sparfonster.se


 

 

Intresserad av att ställa ut?

Är du intresserad att ställa ut på Nybygget kan du kontakta oss på, info@nybygget.se