Utställning – produkter och tjänster

I vårt Entréhus och i vår Centrumbyggnad har vi ett antal utställningar. Här visar olika företag upp sina produkter och tjänster.

Damixa

Damixa är den första europeiska tillverkaren av engreppsblandare.
På Nybygget har de en utställning där besökare kan se, känna och testa deras produkter.
För mer information se www.damixa.se

Gar-Bo Försäkring AB

Gar-Bo är experter på nybygge och bostäder. Gar-Bo är främst ett försäkringsbolag, men har även andra tjänster, exempelvis KA och besiktning. De arbetar för att trygga byggprocessen för tusentals människor som varje år bestämmer sig för att bygga en ny bostad.

Gar-Bo hjälper familjer som bygger hus, hela vägen från tomt till färdigt hus. Med gedigen kunskap och lång branscherfarenhet är Gar-Bo en trygg samarbetspartner genom hela byggprocessen.

Gar-Bo hjälper sina kunder att göra rätt saker på rätt sätt. Man skulle helt enkelt kunna säga att de försäkrar husdrömmar. Gar-bo sitter med i vår expertpanel och kan hjälpa Nybyggets besökare med att skapa en så säker och trygg byggprocess som möjligt. För mer information se www.gar-bo.se

Swedbank

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Swedbank sitter med i Nybyggets expertpanel där de hjälper Nybyggets besökare med kalkyler och lån m.m. För mer information se www.swedbank.se

SparFönster AB

SparFönster är en del av en solid och självfinansieriad koncern, som producerar fönster och dörrar till flera länder i Europa.

På Nybygget finner du en utställning med utvalda modeller, så du har möjligheten för att se och testa produkterna.

För mer information se www.sparfonster.se

 

 

 

Intresserad av att ställa ut?

Är du intresserad att ställa ut på Nybygget kan du kontakta oss på, info@nybygget.se