Rådgivning

Nybygget arbetar för att bli en partner till dig som vill bygga nytt, bygga om, renovera eller bara söker inspiration för ditt nuvarande eller framtida boende. Således är vi mer än en husutställning. Här kan besökare inhämta information, inspiration och kunskap om det mesta inom bygg och boende.

 

Nybyggets expertpanel
Att bygga hus är en av de största investeringar vi gör i livet. Husbyggandet har på många sätt blivit lättare men på grund av att alternativen ökar och sätten är många att bygga hus på är det ibland svårt att hitta de bästa lösningarna för just dig och ditt hus. Därför har Nybygget utökat sin verksamhet med rådgivning för att göra det lättare för dig som konsument att optimera ditt boende.

 

Sedan våren 2013 har vi satt ihop en expertpanel som ska hjälpa våra besökare att ta rätt beslut gällande sitt hem. Nybyggets expertpanel erbjuder gratis rådgivning inom allt som har med bygg och boende att göra. Alla frågor är välkomna, stora som små.

Våra rådgivningshelger

Rådgivningshelgerna är självklart kostnadsfria. Vid varje tillfälle strävar vi efter att erbjuda ett brett urval av leverantörer och samarbetspartners som kan svara på besökarnas frågor.

Schema
7-8 september