Visningshus på Nybygget: Kontio
Johannes Brännkärr | 0708-73 33 11 | johannes.brannkarr@kontio.se
Jan Nilsson | 0739-82 03 52 | jan.nilsson@kontio.se
www.kontio.se

 


Kontio Moderna Timmerhus
 

Kontio är världens största tillverkare av timmerhus. Vi tillverkar och levererar årligen ca.2000st byggnader till fler än 30 länder runt om i världen.
Kontio, med över 40 års erfarenhet, tillverkar hälsosamma, högklassiga, och ekologiskt hållbara fritidshus och hem av hög kvalité.

 
Alla Kontiohus tillverkas av den mycket hållbara Arktiska furan i vår fabrik i Norra Finland. Ny Modern design, den senaste teknologin med de modernaste tillverkningsmetoderna tillsammans med Kontios Know-how är ett garant för ett tryggt alternativ till dagens husbyggande.

 
”Vi tror att Nybygget är en bra marknadsplats för oss och våra kunder på Kontio. För oss är det viktigt att våra kunder får en möjlighet att kunna besöka oss och få känna på dagens moderna Kontio timmerhus.
Kontiotimmrets andande struktur är grunden för ett sunt hus där det inte uppstår ohälsosamma fuktskador. Det här är särskilt viktigt i fritidshus där värme- och fuktförhållanden kan variera. Vi kan erbjuda våra kunder ett hälsosamt, högklassigt och ett ekologiskt boende.
Arlanda Nybygget erbjuder ett bra och ett centralt läge för Kontios visningshus. Vår nya moderna visningshus som vi bygger här är en ”GlassHouse 80D” med takterass. Boyta 79kvm, terass 56 kvm och takterass 17kvm. ”

Modell Glass House 80
80kvm
2st sovrum, vardagsrum, kök, badrum