Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Maria 30

Attefallshuset Maria 30 kan med tillval få en modern och tidlös arkitektur som passar väl in i alla miljöer. Sadeltaket är beklädd med plåt som standard. Väljer du trä tak som tillval, får du ett hus enligt gamla anor med dolda vattenrännor. Vattenavrinningen sker genom en kanal på ytterväggen vilket gör att vattenrännan inte syns. Dom stora pardörrarna ger ett rymligt och ljust intryck. Vardagsrummet med trägolv har öppen planlösning mot matplats och kök. Härifrån kommer man också ut till terrassen genom dom stora spröjsade pardörrarna. Sovrummet / arbetsplats finns i anslutning till vardagsrummet. Dold bakom en vägg går en trappa upp till det rymliga loftet på ca 10 m2 som har ett öppningsbart fönster. Badrummet med klinker, värmegolv och förvaring med ett vackert spröjsat fönster som skapar extra rymd.

Husfakta

Antal plan:  

Antal rum:

Boarea:  30m2 + loft 10m2

Byggnadsarea:

Om företaget

Attefallsteamet bygger och levererar arkitektritade nyckelfärdiga attefalls hus i hela Sverige och Norden.
Attefallsteamets fokus är hållbar miljö ”From Nature to Nature”. I husen används endast fullvuxet virke och den skördade skogen ersätts med en nyplanterad skog. En yngre skog under tillväxt har större förmåga att binda koldioxid jämfört med en äldre skog som stannar upp i sin förmåga, vilket innebär stora fördelar för miljön och människan.

Attefallsteamets produktion sker inomhus på toppmoderna egna fabriker i Lettland, vilket medför hög produktionssäkerhet med höga miljökrav. Fabriken som etablerades sedan 1992 sätter högt fokus på miljö och kvalité och har med framgång byggt Svenska skidanläggningar sedan 2009. Allt från fönster, dörrar, kök, paneler, golv m.m. produceras på samma fabrik för att minimera föroreningar med mindre transporter och återvinna restmaterial.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!

Ulrik Lund

070-310 01 01

Petter Axene

073-422 78 00