Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Hirseholm 99

I Hirseholm förenas önskemålet om gott om plats med önskemålet om luft, ljus och lätthet. Slanka och lätta uthäng med synliga takbjälkar ger taket ett lätt och ”svävande” uttryck.

Hirseholm-husen har stora välinredda sovrum med plats för ordentliga sängar och massor av skåpsplats, stort ljust och exklusivt badrum, eventuellt med spa och bastu samt ett gäst- eller barnrum.

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: 4 rum och kök

Boarea:  74 m²

Byggnadsarea: 107 m²

Om företaget

EBK HUSE är en av Danmarks ledande fritidshusproducenter med mer än 42 års erfarenhet och över 6500 byggda hus. EBK HUSE är familjeägt med huvudkontor i Slagelse, där även fabriken finns. Det ligger också avdelningar i Roskilde, Aarhus, Aalborg, Middelfart, Berlin, Hannover och Oslo. EBK HUSE sysselsätter cirka 140 medarbetare.

EBK har haft trä i ådrorna i 3 generationer. Grundaren Erik B. Keinicke tillbringade sin barndoms ferier i ett träsommarhus i Danmark. Med inspiration från den öppna himmelen och naturen – och med utgångspunkt i faderns snickarverkstad – skapade han EBK’s första sommarhus. Baserat på naturens sundaste, mest hållbara material och solida hantverk. Under alla åren har idégrundlaget varit livskvalitet – att bygga fina och gedigna ramar för familjens fritid.
EBK koncentrerar sig på trygghet. På vår egen fabrik producerar och bygger vi med egna hantverkare – och står personligen för varje enskilt led i processen. Allt vi producerar omfattas av gängse byggarantier och har en fast leveranstid.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!

Carl-Göran Liljeberg

070-883 86 20
cgl@ebk-huse.se