Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Glass House 80

På Nybygget finns i det Kontios visningshus, stilfullt inredd Kontio Glass House 80 med en balkong på taket. Glass House-huset (boyta 80 kvm) nyttjar tomtens miljö på bästa möjliga sätt. De stora fönstren ger mycket ljus och rymd men fungerar också som en smidig övergång mellan inne- och utemiljön. Altanen (56 kvm) och takterrassen (17 kvm) lockar dig ut i friska luften. Den unika atmosfären i ett Kontio timmerhus är en upplevelse som du måste uppleva själv!

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: 2 rum och kök

Boarea:  80 m²

Byggnadsarea: -

Om företaget

Kontio är världens största timmerhustillverkare med en omfattande kollektion av förstklassiga timmerhus, fritidshus, attefallshus, Glass House, ski lodges, bastu och garage. Det du önskar dig, kan vi bygga!
Vill du ha ett modernt eller traditionellt timmerhus eller fritidshus? Låt ditt drömhus bli verklighet med Kontios timmerbyggnader. Vår breda huskollektion erbjuder en mängd av olika stilar för bekvämt och hälsosamt boende och fritid.
Kontio timmerhus, fritidshus och attefallshus är det naturliga valet för dig och nästa generationer. Våra timmerbyggnader är bevisat bra för miljön, såväl på insidan som på utsidan då det byggs i timmer. Det är inte en fråga om hur många år som husen ska hålla, utan hur många generationer fram ditt hus och fritidshus skall användas.

Många anledningar att välja Kontio timmer
• 100% förnybart, ekologiskt material
• Bättre kvalitet på inomhusluften
• Motverkar allergier
• Utmärkta akustiska egenskaper
• Främjar välbefinnandet, bra för kropp och själ
• Jämnar ut temperaturvariationer inomhus på ett effektivt sätt
• Ger huset en unik, stilig och personlig prägel – det håller länge och åldras värdigt

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!