Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Sommarstängt 15/7-2/8

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

Sommarstängt 15/7-2/8

mjobacks

Xpress House

Modulhus Xpress House är ett modernt och extremt miljövänligt hus med en smart planlösning.
Huset har ett stort allrum med högt tak, ett avskilt sovrum med ståhöjd på loftet med förvaringsyta och ett stort och luftigt badrum och på utsidan av huset så finns det även en laddstation till elbilen/elcykeln samt ett inbyggt cykelställ. Sedan finns det en stege på baksidan av huset som ger dig tillgång till att utnyttja ytan på taket också. Allt detta har vi tagit fram utav en yta på 28,9 kvm.
Taket är försedd med solpaneler som under ett år ger mer energi tillbaka till distributionsnätet än vad det förbrukar tack vare sina smarta tekniska system, tunna, men varma väggar (U-värdet 0,1 W/m2K), fyrglasfönster (U-värdet 0,3 W/m2K), innovativa LED-belysning och en arkitekturlösning som tar optimalt vara på solljuset. Huset kostar endast 850 kr/år i drift.
Huset är gjort utav en betong som är tre gånger starkare än vanlig betong och härdas och blir hårdare med tiden och förbereds i fabrik som sedan levereras i fyra delar till er tomt. Huset går att montera och flyttas flera gånger om utan några problem. Det tar endast 4 timmar att montera upp huset och det krävs minimala grundarbeten (singelsten). Och skulle det finnas önskemål att flytta huset i framtiden så kan man göra det utan att något omfattande schaktarbete skulle behövas.
Huset kommer helt färdigt till er tomt, och lyfts av på några minuter på en plan yta utan något förberedd grundarbete eftersom huset har en inbyggd platta. Huset är förberett för anslutning av V/A och el.

Huset är vinterbonat med super U-värden.
Xpress House kostar 1 499 000 kr.

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: -

Boarea:  28,9 m²

Byggnadsarea: -

Om företaget

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar, till den offentliga och den privata sektorn. Våra hus lämpar sig lika bra att användas som komplement till att bilda en bostadsrättsförening eller för dig som vill höja värdet på din befintliga fastighet genom en komplementbostad för uthyrning. I alla lägen är du som tomtägare den stora vinnaren. Vi på Modulhus innehar ISO:9001:2008. Vi genomför egenkontroller och uppför husen enligt kontrollplan i harmoni med PBL (plan och bygglagen).

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!