Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Ladan 82

Ladan 82 är ett tydligt exempel på att avskalat och enkelt inte behöver bli tråkigt. Detta symmetriska och harmoniska fritidshus passar bäst i en skogsmiljö där husets form kommer till sin rätt. Enkelheten speglar även interiören med en öppen planlösning för storstuga och kök och en mer stängd del för sovrummen. Storstugan och köket bjuder på rymd och ljus tack vare fönstren och den höga takhöjden. Härifrån är det öppet mot loftet vilket gör att ljuset sprider sig även dit.

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: 4 rum och kök

Boarea:  81,8 m²

Byggnadsarea: 73,0 m²

Om företaget

För snart 60 år sedan startade Lars Högberg snickerifirman Värsås-stugan. Lars byggde mindre sportstugor, för en målgrupp som i det nya välfärdssamhället ville ha ett alternativt boende för helgen och semestern.

Lars affärsidé var solid. Att ge kunderna den standard de önskade – fast lite bättre. Med åren växte kundgruppen och produkterna likaså. Små stugor blev till större fritidshus för att så småningom utvecklas till en omfattande villaproduktion.

Nu återgår vi till grunden och det vi egentligen blivit allra bäst på – fritidshus. Under flera år har VärsåsVillan legat i topp bland de största aktörerna på fritidshusmarknaden. Vi tror att det beror på att vi aldrig låter kvantitet gå före kvalitet.
Tack vare vår gedigna erfarenhet av villaproduktion har vi anammat de höga kraven även för våra fritidshus. Vi håller också fast vid vår grundares vision – att alltid försöka ge våra kunder lite mer än de önskar. Ett bättre boende, helt enkelt.

 

En del av götenehus group ab
VärsåsVillan startade 1954 och drivs sedan hösten 2012 som en del av Götenehus Group AB, vilket ger oss en stärkt position på marknaden. Götenehus Group AB är också moderbolag till Götenehus AB som är en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Verksamheten omfattar dels uppförande av enskilda styckehus, dels projektverksamhet i form av gruppbyggda småhus

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!