Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Hållbar

Attefallshuset Hållbar erbjuder vi med fyra planlösningar för komplementbostad/permanentboende och sex planlösningar anpassade för komplementbyggnad/gästhus. I planlösningarna för gästhus finns det ett par varianter utan kök och istället finns fler sovrum och ett badrum. Du hittar dessutom bastu i flera av våra planlösningar.

Husfakta

Antal plan:  

Antal rum:

Boarea:  

Byggnadsarea: 30 m2

Om företaget

Det ska vara enkelt att skapa framtidens hållbara miljöer i trä

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet. Woodworks By Bergs tillhör Bergs Timber AB koncernen. I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, fönster och dörrar och olika typer av träskyddsbehandlingar. Vilket betyder att vi äger hela kedjan från sågad planka till vidareförädlad produkt. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen.

Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.

Vi gör plats för nya modeller av visningshus, så våra befintliga visningshus är till salu. Besök vår hemsida eller kontakta säljare för mer information!

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!