EBK

EBK HUSE är en av Danmarks ledande fritidshusproducenter med mer än 42 års erfarenhet och över 6500 byggda hus. EBK HUSE är familjeägt med huvudkontor i Slagelse, där även fabriken finns. Det ligger också avdelningar i Roskilde, Aarhus, Aalborg, Middelfart, Berlin, Hannover och Oslo. EBK HUSE sysselsätter cirka 140 medarbetare.

EBK har haft trä i ådrorna i 3 generationer. Grundaren Erik B. Keinicke tillbringade sin barndoms ferier i ett träsommarhus i Danmark. Med inspiration från den öppna himmelen och naturen – och med utgångspunkt i faderns snickarverkstad – skapade han EBK’s första sommarhus. Baserat på naturens sundaste, mest hållbara material och solida hantverk. Under alla åren har idégrundlaget varit livskvalitet – att bygga fina och gedigna ramar för familjens fritid.
EBK koncentrerar sig på trygghet. På vår egen fabrik producerar och bygger vi med egna hantverkare – och står personligen för varje enskilt led i processen. Allt vi producerar omfattas av gängse byggarantier och har en fast leveranstid.

Kontakta våra husrepresentanter