Attefallsteamet – Max 50

Fritidshus

Tillverkarna Attefallsteamet har tagit fram Max 50, ett hus på 50 m² med stora glaspartier. Invändigt upplevs därför huset som stort och har en härlig rymd. Trendigt och modernt i hög kvalitet från golv till tak. Öppningsbara glaspartier gör det möjligt att kliva direkt ut i trädgården. Låt barnen springa raka vägen ut en varm sommardag eller kliv ut på altanen med en kopp kaffe.

Använd som fritidshus eller åretruntboende – modernt och väl utformat för att klara av vardagens utmaningar. På bottenplan finns två separata sovrum, ett badrum, en entré samt ett kombinerat vardagsrum och kök. I Max 50 finns också ett loft där det är möjligt att ha en extra säng, använda som förvaring eller liknande. Sovrummen på bottenplanen kan såklart användas till kontor eller andra önskemål.

Detta är ett hus med öppningsbara glaspartier. Möjligheten att öppna upp gör det möjligt att släppa in naturen på ett helt fantastiskt sätt. Stående träpaneler och ett sadeltak gör att Max 50 smälter lika bra in på en naturtomt som inne i stan. Äkta trägolv i vardagsrummet skapar en robust känsla och det finns mycket förvaring trots husets storlek. Det är ett hus som fortsätter att imponera och är möjligt att anpassa på flera sätt. Personligt och trivsamt – Max 50 är ett hus att leva och bo i!

Se planlösningen
Läs mer om Attefallsteamet
Antal plan
Antal rum
Boarea
50m² + loft 15m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare

  • Petter Axene

    073-422 78 00
  • Ulrik Lund

    070-310 01 01