EBK – Hirseholm 107

Enplanshus

Hirseholm är ett fritidshus eller åretruntboende med ett trevligt och enkelt intryck. EBK Hus tillverkar denna inbjudande modell med en boyta på 74 m²  som lika väl kan användas som ett fritidshus liksom ett åretruntboende. Invändigt finns tre sovrum och ett stort badrum. Sovrummen kan naturligtvis konverteras och användas till andra rum vid behov. Huset har ett stilrent uttryck vilket kombineras med smart förvaring och en välplanerad planlösning.

Atmosfären är genomgående ljus och luftig i EBK Hirseholm. Hus med stora glaspartier av panoramafönster låter ljuset flöda in. I det stora vardagsrummet med öppen planlösning in till köket skapas trevliga gemensamma utrymmen. Stora panoramafönster ger dessutom en känsla av att du nästan befinner dig ute i naturen när du blickar ut. Ett modernt hus som är elegant men ändå har enkel och naturlig känsla. Placera inne i staden eller ute på landet.

Utvändigt möts du av en klassisk design och ser de stora fönster som på EBK Hirseholm. Det är också lätt att älska den stora terrass som löper efter husets sida. Här kan ni grilla, sola och njuta av fantastiska dagar tillsammans. En naturlig samlingsplats som ni når direkt från vardagsrummet och de skjutbara altandörrarna. Direkt utgång till altanen och trädgården vilket uppskattas av både barn och djur.

Läs mer om EBK
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
74 m²
Byggnadsarea
107 m²

Kontakta någon av våra säljare