Husteamet – Charlotta 30

Attefallshus

Charlotta 30 är ett attefallshus på 30 m². Trots sin storlek är det ett mycket rymligt attefallshus som rymmer ett sovrum, ett badrum, ett kombinerat kök och vardagsrum samt ett loft. Här går det lika bra att bo permanent som att kunna erbjuda övernattande gäster ett privat utrymme att sova i eller eget utrymme till tonårsbarnet. Planlösningen är genomtänkt och tar tillvara på varje utrymme för att maximera ytan.

Det är ett energieffektivt hus med stora glaspartier vilket släpper in mycket ljus vilket gör utrymmet mycket trivsamt. Ett äkta trägolv och badrum är dekorerat med italiensk Morazzi kakel bidrar till en lyxig känsla. Byggnaden Charlotta 30 är inte bara ett attefallshus, det är så mycket mer. En lyckad design och välplanerat utrymme helt enkelt.

Designen går i en klassisk och romantisk stil. Ett sadeltak, liggande träfasad och stora spröjsade fönster som ramar in Charlotta 30. Under det utskjutande taket väljer många att anlägga en uteplats, ofta med trall som löper längs två av sidorna på attefallshuset. Dubbla pardörrar och flertalet mjuka övergångar är andra detaljer som skapar en underbar helhet. Mycket populärt att placera i lantlig- och skogsmiljö, men smälter in överallt. En trevlig utformning som gör att det lätt kan placeras i kombination tillsammans med redan befintliga byggnader.

Se planlösningen
Läs mer om Husteamet
Antal plan
Antal rum
Boarea
30m2 + loft 10m2
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare

  • Petter Axene

    073-422 78 00
  • Ulrik Lund

    070-310 01 01