Mjöbäcksvillan – Villa Newport

1,5 planshus & Tvåplanshus

Villa Newport är ett pampigt en och ett halvplanshus i äkta New England stil. Mjöbäcksvillan tillverkar stilsäkra hus av hög kvalitet. En boyta på totalt 171,1 m² gör att alla får plats. Invändigt i hela huset är varje utrymme utnyttjat till max. Genomgående i hela Mjöbäcksvillan finns tidstypiska detaljer som förstärker den älskade amerikanska stilen.

Totalt sex rum och kök gör att också den större familjen kan sprida ut sig. Varje rum är väl tilltaget och kan lika väl fungera som ett bra sovrum till en tonåring liksom ett arbetsrum med gott om plats till skrivbord och bokhylla. Oavsett om hushållet ökar eller minskar med personer som bor där kommer Mjöbäcksvillan kan alltid anpassas och fungerar genom livets alla skeden. Övervåningen blir den privata bodelen och på nedervåningen är det perfekt för långa middagar.

I köket möts ni av en stor köksö som blir en naturlig samlingsplats. Prata om hur dagen har varit och umgås naturligt. Öppna ytor till vardagsrummet skapar en ljus inomhusmiljö med stora fönster. Ovanpå verandan finns en rymlig balkong. Detta hus i New England stil är vackert att titta på från utsidan och har ett klassisk framtoning. Mjöbäcksvillan har många fönster vilka är inramade och stora altandörrar som tar dig direkt ut i trädgården.

Se planlösningen
Läs mer om Mjöbäcksvillan
Antal plan
1,5
Antal rum
6 rum och kök
Boarea
171,1 m²
Byggnadsarea
134 m²

Kontakta någon av våra säljare