New England-inspirerat visningshus när Nybygget utökar antalet visningshus

16 juni 2016

Nybygget kommer snart att ha ännu ett nytt visningshus att erbjuda sina besökare. Vallsjöhus etablerar sig på en av tomterna kring Centrumhuset. Huset kommer stå färdigt i början på 2017 och är ett trendigt tvåplanshus i New England-stil.

Vallsjöhus AB är ett privatägt familjeföretag som verkat sedan 1968. De säljer och tillverkar kundanpassade hus baserade på en grundstandard. Nu etablerar de sig på Nybygget med sitt nya och trendiga 2-planshus ”Grimsholm” i New England-stil
Huset har som sig bör en altan på framsidan och gaveln.

– För oss är service A och O och det är viktigt att våra kunder enkelt ska kunna ta sig till våra visningshus. Nybygget ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm med ett stort upptagningsområde och vi är övertygade om att Nybyggets besökare kommer att finna vårt visningshus inspirerande säger Sven Johansson VD på Vallsjöhus.

Huset kompletterar Nybyggets övriga visningshus och innebär att husintresserade besökare har ännu ett hus att titta på.

Entrévåningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och inrymmer också en väl tilltagen klädvård.
På övre våningen finns fyra rymliga sovrum samt ett allrum och badrum. Huset är konstruerat på ett sådant sätt att det är lätt att anpassa både till den större och mindre familjen med olika lösningar.

– Det ska bli mycket spännande att se Grimsholm på plats i början av 2017. Jag tror att det kommer bli ett uppskattat visningshus. Vallsjöhus styrka att vara flexibla stämmer väl överens med hur vi försöker driva Nybygget. För oss är flexibilitet och ett varierat utbud mycket viktigt säger Camilla Yngfalk Platschef på Nybygget.

INFORMATION
Grimsholm är ett 153 kvadratmeter med 6 rum och kök samt två badrum.
Fasaden går att få som trä, puts eller tegel.