Om oss

Nybygget är ett permanent visningshusområde med hus från Sveriges ledande hustillverkare. Det är en plats där du kan finna information och inspiration inför ditt framtida husbygge eller renovering. Vi ställer ut bland annat villor, fritidshus och attefallshus, men vi har även andra utställare som visar upp andra relevanta produkter och tjänster. Området ligger intill E4:an i Arlandastad.


Om Arlandastad Group och Explore Arlandastad

Nybygget ägs och drivs av Arlandastad Group, ett privatägt bolag som arbetar med att skapa konceptuella plattformar för att utveckla Sveriges första flygplatsstad, Explore Arlandastad. Arlandastad består av 240 hektar mark som Arlandastad Group förädlar och förvaltar. Här utvecklas med hjälp av samarbete, kreativitet och kompetens platser där kommersiella intressen, myndigheter och forskning kan samverka.

Utvecklingen av området kring Arlanda är angeläget för Stockholm och Sverige. Flygplatsen och omgivningarna runt denna har de senaste åren haft en hög tillväxt. I Arlandaområdet skapas årligen cirka 1000 nya arbetstillfällen och Sigtuna är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Att Arlandastad Holding är med och driver den utvecklingen framåt är spännande.