​Nybygget växer och öppnar två nya visningshus

7 maj 2015

Nybyggets utbud av visningshus växer. Helgen 9-10 maj öppnar två nya hus att inspireras av. Borohus, en av Sveriges äldsta hustillverkare öppnar en av sina populära enplansvillor och Västkustvillan vars affärsidé är miljömedvetenhet och prisvärda villor och fritidshus slår även de upp dörrarna till en enplansvilla.

Unikt med just helgen 9-10 maj är att två nya enplansvillor öppnas för besökare på Nybygget.

Borohus öppnar Karisma 26, som är en välplanerad villa med vardagsrum med ryggåstak, öppna och ljusa ytor och en uteplats med pergola. Sovrummen är separerade från gemensamhetsytorna för att bidra till ett väl fungerande liv och boende.

Västkustvillan har en serie på 22 stycken enplanshus. De är alla döpta efter fyren Trubaduren, vars namn är en hyllning till skalden och trubaduren Evert Taube. Den villa som får representera västkusten på östkusten är Trubaduren 115A. Det är ett hus med harmonisk exteriör med fyra r o k och ett integrerat garage. Snedtaket i vardagsrummet ger karaktär och en härlig rymd och sovrummen ligger avskilda för ostörd återhämtning.

– Det är alltid roligt när vi expanderar. Vår ambition är att vara det självklara besöksmålet vid ombyggnad och nybyggnad. Vi vill på en och samma plats ge besökare en stor variation av hus samtidigt som vi är måna om att också vara en inspirerande mötesplats för arkitektur, design, inredning och trädgård. Jag välkomnar Västkustvillan och Borohus och hoppas att dessa nytillskott bidrar till ett bättre utbud och därmed bättre service till våra besökare säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.