Sommarnöjen visar nyheter på Nybyggets Attefallsexpo

10 april 2018

Nu har Sommarnöjen ökat sin närvaro på Nybygget med tre visningshus. Med de nya Attefallshusen Klassisk Sommar 25 och Modern Sommar 25 finns ytterligare två hus på 25 kvm att låta sig inspireras av, vart och ett med sin egen karaktär. Dessutom visar Sommarnöjen ett elegant litet bastuhus som passar som komplement till alla hus.

Sommarnöjen uppför vackra hus med naturliga former och äkta material. Sommarnöjens arkitekter arbetar för att skapa hållbara hus som är lågmälda, kravlösa och lätta att leva i.

– Roligt att Sommarnöjen valt att uppföra ytterligare nya visningshus på Nybygget. Det innebär att vi kan ge våra besökare mer inspiration och möjlighet att få en inblick i hur väl avvägda 25 kvm kan vara säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Sommarnöjens hus ligger ofta vid känslig natur eller bebyggelse. Husen tillverkas färdiga inomhus och lyfts sedan på plats på din tomt. Det skapar minimal åverkan på tomten och är snällt mot både naturen och plånboken.

– Med ett hus från Sommarnöjen får du ett hus som håller i många generationer. Tack vare våra nya visningshus kan du klämma, känna och insupa just det som är speciellt med våra hus säger Michaela Liebhart på Sommarnöjen. Förutom våra fina Attefallshus har vi nu Sveriges bredaste sortiment av fritidshus i naturmaterial och under 2018 lanseras 13 nya modeller.

– Nybyggets Attefallsexpo innehåller totalt 11 hus från ett antal olika leverantörer och ett ökat intresse från besökare märks tydligt avslutar Camilla Yngfalk.