Den lilla bilen med stor personlighet kommer till Nybygget

19 november 2014

Under veckorna 47-48 besöker den lilla bilen med stor personlighet Nybygget. Inför lanseringen av nya Toyota Aygo står Nybygget värd för Toyotas produktutbildning dit återförsäljare från hela Sverige väntas komma och utbildas och se Aygo i den moderna och verklighetstrogna miljö Nybygget erbjuder.

Utbildningen om nya Toyota Aygo arrangeras i samarbete med företaget Training Partner Nordic AB. Företaget arbetar med kompetensutveckling inom fordonsbranschen och har under de senaste åren etablerat sig starkt i DriveLAB Stockholm. I och med sin 7.000 kvadratmeter stora konferensanläggning och testbana har företaget specialiserat sig på utbildningar, lanseringar och events inom fordonsbranschen.

Nu inför lanseringen av nya Aygo vill man bygga upp en hel stad – ”Aygoville” och då passade Nybygget utmärkt för detta, beläget ett stenkast från testbanan. Nybygget tillhandahåller en plats med utmärkt läge, miljö och relevanta faciliteter där Toyota Aygo tillåts komma till sin rätt i en naturlig miljö långt borta från traditionella mässhallar.

Toyota har vidareutvecklat den populära småbilen Aygo och i januari lanseras nya Toyota Aygo i Sverige. Samtidigt marscherar Nybygget stadigt fram som en inspirerande och spännande aktör vad gäller event och möten.

Inför lanseringen av nya Aygo väljer Toyota Sweden att bjuda in återförsäljare för produktutbildning och demonstration under två fullspäckade veckor. För eventet har Nybygget fått en tillfällig face lift och det går inte att ta miste på vilken bil som står i fokus. Nybygget är ett permanent visningshusområde och en mötesarena som med personlighet och engagemang lyckas skapa nya och innovativa upplevelser. Med ett exceptionellt läge mellan Stockholm och Uppsala och ett stenkast från Arlanda söker företag sig till Nybygget för att synas och förmedla budskap och historier.

– Det är extra roligt att Training Partner och Toyota Sweden valt att förlägga utbildningen av Toyota Aygo på Nybygget. Liten bil och stor personlighet rimmar väl med Nybygget. Vår unika kombination av visningshusområde och mötesarena bidrar till speciella och mer personliga upplevelser. Här kan Aygo komma till sin rätt i en verklighetstrogen miljö. Att vi adderat till detta kan erbjuda goda konferenslokaler gör oss unika, säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Enbart två minuter från Nybygget ligger även DriveLAB som är ett nav inom fordonsindustrin. DriveLAB består av två, snart tre, specialanpassade testbanor.