Husdrömmar hålls vid liv när höstens stora husvisningshelg går av stapeln

12 september 2014

Den 13-14 september bjuder Nybygget in till höstens stora husvisningshelg. På plats finns experter och rådgivare inom allt som gäller bygg, boende och inredning.

Påskhelgen brukar vara vårens första stora husvisningshelg men för att inte glömma bort hösten kommer Nybygget den 13-14 september att bjuda in till en stor husvisningshelg. Intresserade bjuds då att vandra runt och bekanta sig med områdets alla villor, fritidshus och lekstugor.

Nybygget är uppbyggt som ett kvarter där olika husleverantörer visar upp olika husmodeller i färdigt skick både utvändigt och invändigt. Här kan besökare få en känsla för hur ett hus ser ut med en väl anlagd trädgård och med möblerade rum.

Stora husvisningshelgen lockar personer som går i byggtankar men det finns även andra tjänster på plats för den som vill renovera, göra om eller bara låta sig inspireras. Bland annat finns Nybyggets experter på plats och svarar på frågor inom bygg och boende.
Därtill kommer Coloramas inredningsrådgivare med tips om tapeter, färg, golv, bad och kakel. Barnens Nybygge öppnar dörrarna för lek och bus med barnvakter som tar hand om de mindre besökarna så att de vuxna kan flanera runt på området och inhämta kunskap och delta i de aktiviteter som erbjuds.

– Vi kommer att bjuda på en fantastisk helg som innehåller alla beståndsdelar för ett noga övervägt beslut om husköp under former som också gör processen lite roligare. Barnen bjuds på glass och för de vuxna finns möjlighet att provköra den nya Toyota Yaris hybrid, säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.