Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Påskafton - Stängt | Påskdagen & Annandag påsk - 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

Påskafton - Stängt | Påskdagen & Annandag påsk - 11:00-16:00

mjobacks

SOL 187

Med över 6 meter i takhöjd så är detta ett modernt hus med möjligheter. Sol heter vår nyaste medlem i S-Serien, högkvalitativa hus till lågt pris. Du får ett genomtänkt hus med mycket låga driftkostnader.

När du kommer in så får du en närmast sakral upplevelse, med en hall med över 6 meters takhöjd. Rakt fram möter du husets hjärta, en stor och lång köksö från Ballingslöv. Köket är centrerat för ett hus där umgänge prioriteras. På nedervåningen kan du få 0-2 sovrum

Husfakta

Antal plan:  2

Antal rum: 2-8 rum och kök

Boarea:  187 m²

Byggnadsarea: -

Om företaget

I småländska Hjältevad har vi byggt trähus med fokus på trygghet i över 60 år, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod. Sedan 2012 ägs vi av Pulsen som är ett av Sveriges mest framgångsrika och stabila IT-bolag. Pulsen har varit familjeägt sedan starten 1964. Prognos 2016 är en omsättning på närmare en halv miljard och 180 anställda.

Er husaffär är troligen en av de viktigaste affärer ni kommer göra i livet. Våra skickliga yrkesmän och kvinnor står redo, för på Hjältevadshus vill vi tillsammans skapa ert drömboende, det som ni kommer planera, bygga och leva i många år framöver.
Dessutom växer vi nu mest i småhusbranschen och har nästan fördubblat vår marknadsandel senaste året. Efterfrågan på bostäder byggda i trä industriellt är framtidens tryggaste byggmetod. Allt fler ser fördelarna med att köpa ett hus som är färdigtillverkat inomhus och som säkert, snabbt och effektivt monteras på plats. Det har gjort oss till, att idag vara, en av Sveriges största hustillverkare.

Vårt industriella sätt att bygga hus uppskattas även av professionella aktörer. Einar Mattsson i Stockholm har haft ett långt samarbete med oss inom rad- och kedjehus och vi ser nu ett ökat intresse från andra aktörer som fått upp ögonen för fördelarna med att bygga hus inomhus med full kontroll och styrning av byggprocessen.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!