Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Gotland 27-113

Renhet, raka linjer och liggande panel utmärker Gotland som passar lika bra som fritidshus och som villa i stadsnära miljö. Huset har flera fönsterdörrar som öppnar upp och välkomnar ljuset in i alla hemmets vrår. Funktionell planlösning inbjuder till såväl umgänge som ostördhet. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida hem.

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: 4 rum och kök

Boarea:  100 m²

Byggnadsarea: 112,8 m²

Om företaget

Fritidshus med känsla och ett hus att drömma om och längta till. En plats där själen kan få ro. Formgivning med attityd för dig som går med stuns i stegen och söker ett trendsäkert kort eller traditionell och tidlös design. Vilka husdrömmar bär du på? Hitta inspiration till ditt framtida fritidshus bland våra olika modeller och serier.

Hudikhus levererar fritidshus med känsla. Med flexibla byggsystem och möjlighet för dig att påverka utformningen har vi ett stort utbud av modeller i klassisk, modern och trendig stil. Låt känslan i huset, de olika tillvalen och din personliga stil avgöra vilken modell som passar dig bäst och skapa ditt unika hem.
Om du vill använda ditt fritidshus som just ett fritidshus eller för permanent boende spelar ingen roll. Redan i standardutförande är våra fritidshus utrustade med isolering för året runt boende.

Vi hjälper dig bygga ditt drömhus där historia, engagemang, möjligheter, frihet och nordisk kvalitet sitter i väggarna. Kärleken till vackra trähus ingår alltid. Bygg ditt fritidshus med Hudikhus.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!