Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Grimsholm

Grimsholm är ett trendigt 2-planshus i New England-stil.
Du välkomnas av en stor härlig porch på framsida och gavel.

Entrévåningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Här har vi även ett sov/arbetsrum, luftig entré med WC/Dusch och klädkammare, och i nära anslutning till köket finns en rymlig klädvård.

En trappa upp kommer vi till fyra väl tilltagna sovrum, ett stort härligt allrum samt ett badrum.
Grimsholm är generös i sina utrymmen och passar den lite större familjen.
Möjlighet finns att förändra så det blir en föräldradel på övervåningen genom att ett sovrum förändras till WC/Dusch och Walk In Closet.

Husfakta

Antal plan:  2

Antal rum: 7 rum och kök

Boarea:  153 m²

Byggnadsarea: 115 m²

Om företaget

Vallsjöhus AB säljer och tillverkar kundanpassade hus baserad på en grundstandard. Vi har som mål att kvalitet och leveransomfattning alltid ska ligga högre än många av våra konkurrenter. Alla kunder ska uppfatta Vallsjöhus AB som en hustillverkare med hög service- och tillgänglighetsnivå samt angelägna att skapa nöjda kunder. Vallsjöhus är ett privatägt familjeföretag som verkat i branschen sedan 1968. Vallsjöhus ligger i Hultagård, alldeles utanför Sävsjö i Småland. Vi hoppas och tror att våra småländska rötter märks i vårt sätt att skapa hus. Gediget, naturnära och med stor kvalitet och funktionalitet. Däremot är vi inga snåla smålänningar, mycket av det där lilla extra i ett hus är standard hos oss. Som sig bör i Småland ligger Hultagård vid en sjö. Vallsjön heter den passande nog, och ser precis ut som en småländsk sjö ska göra. Liten och badvänlig, med storskogen längs strandkanten. Närheten till vatten ger oss en extra dimension när vi ska bygga hus, vi hittar gärna möjligheter till stora fönster som ger ljus, rymd och utsikt.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!