Koltrasten flyttar in när Fiskarhedenvillan inviger sitt nya hus på Nybygget

11 september 2015

Nybygget fortsätter att locka Sveriges ledande husleverantörer till Sveriges mest spännande visningshusområde. Den 20 september är det Grand Opening för Fiskarhedenvillans visningshus ”Koltrasten” på Nybygget.

Nybyggets vision är att bli Norra Europas bästa och mest kompletta husutställning och att vara den självklara destinationen och mötesplatsen för alla som är intresserade av boende, bygglösningar, arkitektur, design, inredning och trädgård.

Nu tar Nybygget ytterligare ett steg mot att göra visionen till verklighet genom att addera ett nytt och spännande arkitektritat visningshus från Fiskarhedenvillan.

– Det är med glädje och stolthet som vi välkomnar Fiskarhedenvillan till Nybygget.
Vi hoppas på ett långt och givande samarbete framöver och det gläder oss att våra besökare nu har möjligheten att inspireras av ett nytt visningshus på Nybygget säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Koltrasten heter Fiskarhedenvillans nya tillskott som den 20 september med öppna dörrar välkomnar både nya och gamla besökare till Nybygget. Lite extra roligt blir det då arkitekten bakom huset, Klas Sjöström, är på plats och kan berätta om huset medan det bjuds på dryck och tilltugg.

Koltrasten är ett intressant hus med tre individuella huskroppar vilket gör att det passar i de flesta omgivningar. Det innebär också stora möjligheter att påverka planlösning och disposition av ytorna efter eget tycke och smak.

En extra bostadsdel på 30,4 kvm kan t.ex. användas som separat uthyrningsdel, som tonårsboende eller för mor- och farföräldrar som vill vara nära sina barn och barnbarn.Om inte det är aktuellt kan utrymmet också bli en del av bostadshuset. Det är kunden som bestämmer.

– Vi ser mycket fram emot att få vara en del av Nybygget. Vi tror att det gynnar våra kunder att se våra hus i ett sammanhang där de kan jämföra med andra husleverantörer, säger Patrik Andersson, Fiskarhedenvillan

Grand Opening

20 september mellan kl. 11.00-16.00.
Det bjuds på dryck och tilltugg och arkitekten bakom huset, Klas Sjöstrand, delger besökarna tankarna bakom huset kl. 12.30, 13.30 och 14.30.

Välkommen!