Nytillskott på Nybygget med Hjältevadshuset Sol 187

20 mars 2018

Nya Hjältevadshuset, Sol 187, gjorde skäl för namnet när det i strålande sol invigdes på Nybygget i helgen.

Med över 6 meter i takhöjd är Sol 187 ett modernt hus med många möjligheter. Sol är den nyaste medlemmen i Hjältevadshus S-serie med högkvalitativa hus till lågt pris.

När du kommer in i Sol 187 får du en närmast sakral upplevelse, med en hall som stoltserar med över 6 meters takhöjd. Rakt fram möter du husets hjärta, en stor och lång köksö. Köket är centrerat för ett hus där umgänge prioriteras.

Visningshuset som nu står klart för besökare på Nybygget har inretts av inredaren Maria Celin, bland annat känd från TV -program som Husräddarna och Byggfällan.

– Vi ville göra ett visningshus som ligger rätt i tiden, med mycket loppisfynd och möbler från Blocket. Med DIY saker, dvs Do it Yourself i inredningen. De flesta visningshus ser ut som en Ikea eller Mio katalog, och inget fel i det. Men vi vill få igång känslor och ge inspiration, mer som det ser ut hos våra riktiga familjer. Vi hade en fiktiv familj som vi inredde och byggde efter, en trebarnsfamilj där barnen och de vuxna hade sina intressen och personligheter. Detta har inredare Maria Celin tolkat på ett bra och intressant sätt säger Mikael R Olsson, Strategisk utvecklingschef inom marknad/Försäljning på Hjältevadshus.

Sol 187 nedervåning präglas av stora ljusinsläpp på gaveln och med praktisk planlösning med WC och tvättstuga på nedervåningen. Kök, köksplats och vardagsrum återfinns på nedervåningen och har kontakt med varandra och möjlighet finns att få upp till 2 sovrum på nedervåningen. Övervåningen utformar beroende på behov. Ett exempel kan vara ett allrum, 2-3 sovrum, badrum och ett eller två dressingrooms.

– Jättekul att komma in i Hjältevads hus nya visningshus. Spännande och personlig inredning i ett hus som går att anpassa på många olika sätt. Ett mycket spännande tillskott på visningsområdet avslutar Camilla Yngfalk, Platschef på Nybygget.