Nytt fritidshus med 270 graders utsikt öppnar på Nybygget

14 maj 2019

I samband med Stora husvisningsdagen på Nybygget invigde Attefallsspecialisten sitt fritidshus Panorama, 84 m2 under det nya varumärket Fritidshusspecialisten. Panorama är ett fritidshus som ger en mer gränslös naturupplevelse genom en 270 graders panoramavy.

Attefallsspecialisten möter marknadens ökade efterfrågan av fritidshus genom ny affärsinriktning med varumärket Fritidshusspecialisten. Med den nya inriktningen kan bolaget erbjuda kunderna en större bredd av de mindre boendestorlekarna.

– Vilken utsikt du än har kommer Panorama ge dig en känsla av att vara nära naturen med sin 270 graders vy. Det bästa är att de som är på jakt efter en mindre modell som passar just deras behov kan välja mellan fem olika storlekar i spannet 30 – 100 m2. Genom placeringen av Panorama på Nybygget erbjuds besökarna nu möjlighet att utforska fördelarna med fritidshuset och ställa frågor direkt till oss på plats, berättar Stig Karlin på Fritidshusspecialisten.

Panorama är fritidshuset som erbjuder generösa utrymmen för boende och umgänge med två sovrum, badrum och kombinerat allrum med kök. Panorama levereras i två färdiga moduler och står monterat och klart inom 3 – 5 dagar, redo att flytta in i. Panorama finns i fem storlekar, 30, 45, 60, 84 samt 100 m2. Ritningar på samtliga hus kommer under våren.

– Panorama, 84 m2 är för oss på Nybygget ett välkommet tillskott till vårt utbud av fritidshus. 84 m2 är helt rätt i tiden och ger att vi kan erbjuda en större bredd till våra besökare, avslutar Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.