Rådgivning för rådvilla husköpare

18 mars 2013

Nybygget går från klarhet till klarhet. Nu satsar visningshusområdet på att erbjuda sina kunder rådgivning inom boende. Den 23-24 mars invigs Nybyggets första rådgivningshelg och därmed stärker Nybygget sin ställning som det självklara besöksmålet för kunder som vill bygga nytt, bygga om, renovera eller får inspiration. 

På Nybyggets första rådgivningshelg kommer intresserade att kunna få rådgivning av experter från IVT, Swedbank, IMEK, Gar Bo, Trygga Hem, Spisdoktorn och kunniga inom ventilation och sotning.

– Alla frågor är välkomna. Vi vill skapa en plats där våra besökare i en inspirerande miljö också kan få svar på frågor som rör boende, säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Nybygget tar med den här satsningen steget från att vara en husutställning med inspirerande miljöer till att bli en fullservicepartner inom alla aspekter av boende.

– Det är inte bara inredning och vackra hus som gör ett bra boende. För att bo bra vill vi ha en säker bomiljö, med energieffektiva lösningar och hitta ett sätt att finansiera det. Jag och mina rådgivande kollegor hoppas kunna bidra med värdefull kunskap som ökar möjligheten för besökarna att fatta rätt beslut, säger Tomas Kvistmo, energirådgivare på IMEK.

Boende är en av de största affärerna människor gör i sitt liv. Med ett ökat kundfokus på alla aspekter av boende ska Nybygget med sina rådgivningshelger underlätta för besökare att sätta sig in i alla delar av boendeprocessen. 

Rådgivarna som finns på plats den 23-24 mars klockan 10.00-16.00 är:

23-24 mars Gar-Bo – Lars Fahlgren & Kenneth Gustafsson fån Gar-bo hjälper husbyggare genom hela processen från byggstart till inflyttning. På plats får besökare via Gar-bos husbyggarskola handfasta tips och råd om kontraktsgranskning, kontrollansvar, byggfelsförsäkringar och besiktningar m.m.

23-24 mars  IVT – är ett av Sveriges största företag inom värmelösningar. Under rådgivningshelgen hjälper deras experter besökare att tillgodose behovet av värme och kyla med hänsyn till miljö och energisnåla lösningar.

23-24 mars Trygga Hem – Trygga Hems experter visar hur besökarna kan få ett tryggare hem genom hemlarm och andra produkter.

23-24 mars IMEK – Tomas Kvistmo svarar på frågor om helhetslösningar inom VVS- och energiteknik.
Här är alla frågor om luftbehandling, värme och sanitet m.m. välkomna.

23-24 mars – Börjesson Sotning och ventilation AB – ger besökarna information och kunskap om sotning och ventilation.

23-24 mars Spisdoktorn – Lena Styfberg från Spisdoktorn finns på plats för att svara på alla frågor om vedeldning.

24 mars Swedbank – Stefan Dahlin pratar finansiering och kan på plats eventuellt ge lånelöfte.

För mer infomation kontakta Camilla Yngfalk, camilla.yngfalk@nybygget.se,
0705-581 910