Rådgivning för rådvilla husköpare

18 mars 2013

Nybygget går från klarhet till klarhet. Nu satsar visningshusområdet på att erbjuda sina kunder rådgivning inom boende. Den 23-24 mars invigs Nybyggets första rådgivningshelg och därmed stärker Nybygget sin ställning som det självklara besöksmålet för kunder som vill bygga nytt, bygga om, renovera eller får inspiration. 

På Nybyggets första rådgivningshelg kommer intresserade att kunna få rådgivning av experter från IVT, Swedbank, IMEK, Gar Bo, Trygga Hem, Spisdoktorn och kunniga inom ventilation och sotning.

– Alla frågor är välkomna. Vi vill skapa en plats där våra besökare i en inspirerande miljö också kan få svar på frågor som rör boende, säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Nybygget tar med den här satsningen steget från att vara en husutställning med inspirerande miljöer till att bli en fullservicepartner inom alla aspekter av boende.

– Det är inte bara inredning och vackra hus som gör ett bra boende. För att bo bra vill vi ha en säker bomiljö, med energieffektiva lösningar och hitta ett sätt att finansiera det. Jag och mina rådgivande kollegor hoppas kunna bidra med värdefull kunskap som ökar möjligheten för besökarna att fatta rätt beslut, säger Tomas Kvistmo, energirådgivare på IMEK.