Skidstahus inviger nytt visningshus på Nybygget

9 januari 2023

Det välplanerade fritidshuset med sina 106 m2 rymmer 4 r o k och har en öppen planlösning. Vardagsrummet har högt i tak med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster som ger en härlig utsikt. Här kan familjen samlas runt brasan efter en härlig dag eller varför inte passa på att koppla av i den mysiga bastun. Detta är ett hus som kan nyttjas som året runt boende och som passar bra för både umgänge samt avkoppling.

Huset är byggt av senvuxen fura från Norrlands inland och har fina färgval som svart plåttak, stora fönster och beige träfasad. Den stora altanen med tak kan erbjuda både sol- och vindskydd.

”Under helgen blir det invigningsfestligt, vi kommer att ha säljare, snickare, köksleverantör och inredare på plats för att kunna svara på alla tänkbara frågor. Ramsta har potential att bli vårt nya flaggskepp inom segmentet fritidshus”, säger Willy Kihlmark, säljare på Skidstahus.

Det hela började med ett litet snickeri i byn Skidsta strax utanför Ullånger, mitt i hjärtat av Höga Kusten. Där producerade den då 23-årige Sven Edholm, Skidstahus grundare, en praktisk skoputsare som han sålde på postorder för 30 kronor. Succén blev snabbt ett faktum och verksamheten växte i rask takt och Skidstahus är idag en väletablerad leverantör som har förverkligat husdrömmar i över 70 år. De har sedan dess byggt hem runt om i hela Sverige – från Smygehuk i söder till Kiruna i norr.

”Vi välkomnar med glädje ett nytt fritidshus som just nu bara finns att besöka hos oss på Nybygget. Ramsta är ett hus som passar många behov, har fina materialval och är smakfullt inrett. Vi är övertygade om att det blir en modell som tilltalar många”, avslutar Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Teamet från Skidstahus som kommer att vara på plats under lördagen den 14 januari är:

Leif Svanholm, försäljningschef Skidstahus

Willy Kihlmark, säljare Skidstahus

Roger Jällgård, säljare Skidstahus

Robert Jansson, snickare

Sara Kihlmark, inredare

Åke Bylund, Köksleverantör JKE

Fakta Ramsta:

1 plan

4 r o k

106.6 m2 boyta

3 sovrum

2 badrum (varav ett med bastu)