Borohus – Karisma 26

Enplanshus

Karisma 26 är ett enplanshus som består av fem rum och kök och en boyta på 134 m². Fungerar lika bra som ett större fritidshus som en trevlig villa för året runt boendet. Borohus har tagit fram Karisma 26 vilket har en tydlig uppdelning av det privata och gemensamma utrymmet. Ljusa ytor och en rejäl köksö är bara två av anledningarna till att älska detta hus.

Invändigt finns det tre rejäla sovrum i ena änden av huset. I anslutning till dessa finns ett separat allrum och badrum. Resterande del av huset har en mer öppen planlösning med kök och vardagsrum. Det finns även en separat toalett vid entrén. Uppdelning gör det enkelt att ha tillställningar vänner och samtidigt bibehålla det egna utrymmet. I vardagsrummet finns ett ryggåstak vilket skapar en imponerande rymd och ger en ännu mer rymlig upplevelse.

Från vardagsrummet kan ni kliva direkt ut på terrassen genom stora altandörrar. Nära och enkelt att äta frukosten utomhus eller låta barnen springa ut och leka i trädgården. Huset har en trevlig design som är enkel att tycka om. Utvändigt har taket en tydlig karaktär och de stora fönstrena skapar en imponerande byggnad. Karisma 26 är en villa som blir vad ni gör den till, använd och disponera varje rum enligt eget tycke och önskemål. Här finns mycket förvaring och plats för hela familjen.

Läs mer om Borohus
Antal plan
1
Antal rum
5 rum och kök
Boarea
134 m²
Byggnadsarea
155,4 m²

Kontakta någon av våra säljare