Borohus – Tionde fjärden

Enplanshus, Fritidshus

Tionde fjärden från Borohus är en vacker fastighet med ett stilrent yttre. Utseendet gör att Tionde Fjärden smälter in i alla miljöer. Använd som villa eller fritidshus. Huset på 74 m² är ändå rymligt med fyra rum och ett kök. Det stora sovrummet är på totalt 13,9 m² och de två mindre rummen är på 10 m². Rymliga rum som ändå kan möbleras och inredas efter önskemål.

Gemensamma utrymmen som vardagsrum och kök har en öppen planlösning. Dessa ytor kallar tillverkaren för storstugan vilken har ett ryggåstak. Effekten blir högt i tak och en fantastisk rymd invändigt. Flera förvaringsutrymme ger gott om plats till exempelvis vinterkläder. Separat tvättstuga, trivsam WC och mycket annat gör att Tionde Fjärden är lätt att tycka om.

Fördelen med fastigheten är boytan som är väl utformad ner till varje vrå. Här kan familjen växa och rummen anpassas utifrån vilket stadie i livet ni befinner er. Borohus har skapat mycket hus på liten yta, som fortsätter att överraska. Ett praktiskt boende som totalt har en byggnadsarea på 100,7 m² vilket gör den idealisk för även mindre tomter. Enplansvilla som har altandörr ut till baksidan där det är passande att anlägga någon form av uteplats. Uteplatsen blir då otroligt lättillgänglig och ligger i nära anslutning till köksdelen.

Läs mer om Borohus
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
90,2 m²
Byggnadsarea
100,7 m²

Kontakta någon av våra säljare