Edsvikenhus

Attefallshus

Edsviken 1 är ett attefallshus (komplementbostadshus) på 30 m² som har alla bekvämligheter som behövs. Huset rymmer en liten hall vid entrédörren, ett stort rymligt vardagsrum med kombinerat fullt utrustat kök, gott om förvarings-möjligheter, ett badrum och en ordentlig trappa upp till loftet. Vill du bo i huset permanent eller använda det som ett extra hus för gäster – du bestämmer själv.
Huset har stora glaspartier som släpper in mycket ljus och som därför gör huset extra trevligt att vara i. Vi har utnyttjat varje centimeter för att du som kund ska få så mycket utrymme som möjligt.

Det kombinerade vardagsrummet och köket är ljust med generöst tilltagna altandörrar ut mot altanen. Eftersom alla tomter, utsikter och behov ser olika ut, anpassar vi placeringen av dörrar och fönster efter just dina önskemål. Vill du byta plats på fönster och altandörrar så gör vi det helt utan kostnad.
Takhöjden i vardagsrummet är ca 3,30 meter och i taket har vi valt infällda spotlights (LED) för att få bästa möjliga belysning. Vi har också synliga träbalkar för att ge rummet en mer gedigen och härlig känsla. Här ryms såklart en ordentlig soffa/bäddsoffa, fåtöljer, tv på väggen, kamin samt en matplats med plats för flera matgäster. Helt enkelt ett rum för umgänge med familj och vänner.

Köket är ett fullt utrustat IKEA-kök. Som standard ingår kyl/frys, ugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin (45 cm bred), induktionshäll (2 plattor) samt köksfläkt. För att man själv ska kunna välja vilket utseende man vill ha på sitt kök så har vi alltså valt IKEA som leverantör. Dom har största utbudet av olika luckor, olika färger och olika stilar och det är enkelt att komplettera. Du bestämmer vilka luckor – så monterar vi!

Den platsbyggda trappan leder upp till loftet. Under trappan finns det gott om plats för förvaring och väl uppe på loftet finns det plats för dubbelsäng. Även här ryms det förvaring utmed väggarna om man så önskar.

Det stora helkaklade badrummet har fönster, wc, handfat med kommod och spegelskåp, duschhörna med glasdörrar, golvvärme och plats för tvättmaskin. Självklart ingår det också en varmvattenberedare. Du kan också välja Fiboplattor och Tarkettgolv om det passar dig bättre.

Designen på huset är klassisk för att smälta in på bästa sätt överallt och med redan befintliga hus på tomten. Därför har vi valt sadeltak, liggande träfasad och stora spröjsade fönster. Som tillval kan vi platsbygga en takfot som gör ett trevligt intryck.
Eller vill du hellre ha huset med ”platt” tak sk pulpettak så löser vi det utan extra kostnad.

Huset måste upplevas för att ge det full rättvisa. Det kan se litet ut på utsidan men väl inne märker man hur mycket som ryms på insidan. 30 kvm är större än vad man tror. Vi är stolta över vår mycket höga kvalitet rakt igenom!

Alla våra hus levereras nyckelfärdiga så det är bara att sätta nyckeln i låset och flytta in.

Planlösningen för EDSVIKEN 1 är fokuserad på den sociala ytan. Vill man hellre ha lite mindre social yta och ett sovrum på nedervåningen så har vi EDSVIKEN 2 (komplementbostadshus) som kanske passar bättre. Läs och se mer här EDSVIKEN 2.

Läs mer om Edsvikenhus
Antal plan
Antal rum
Boarea
30 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare