Forsgrens Timmerhus – Arlanda

Enplanshus

Arlanda är tillverkat av Forsgrens Timmerhus, den har en snygg design med liggande timmer utvändigt. Huset består av 140 m² golvyta att leva och bo på. Planlösningen består av totalt sex rum varav fyra stycken är avsedda att användas till sovrum, kontor, hobbyrum eller liknande. I hela huset är det en generös takhöjd som skapar en stor rymd. Det upplevs som otroligt rymligt och inbjudande.

De gemensamma ytorna har en öppen planlösning. Här är det trevligt att anordna middagar, ha mysiga filmkvällar eller bara umgås en stund över en kopp te. I allrummet är det passande att installera en kamin som sprider en härlig värme. Runt om hela Forsgrens Timmerhus Arlanda finns stora fönster som ger en ljus inomhusmiljö. Dessutom blir det lätt att hålla uppsikt över barnen i trädgården eller bara insupa omkringliggande natur.

Huset är en populär modell tack vare den tydliga avgränsningen mellan privat del i form av sovrum och gemensamma ytor som vardagsrum. Separata badrum och stora förvaringsutrymmen gör att denna moderna husmodell passar både små och stora familjer. Invändigt finns flera spännande detaljer och vinklar som ger huset en helt egen karaktär. Att kliva in i Arlanda är att upptäcka en fastighet som bara fortsätter att ge. Använd rummen som ni önskar och skapa ett hem att använda för många år framåt.

Läs mer om Forsgrens Timmerhus
Antal plan
1
Antal rum
6 rum och kök
Boarea
140 m²
Byggnadsarea
166 m²

Kontakta någon av våra säljare