Götenehus – Hindsen

Fritidshus

Enkelt och modernt, men smakfullt och vackert på samma gång. Hindsen är ett arkitektritat hus i en avskalad design som ändå har mycket att bjuda på. En modern lada i form av ett hus som andas harmoni och symmetri på en och samma gång. Huset kommer till sin fulla rätt i skogsmiljö, även om det naturligtvis också går att använda i andra miljöer. 

Invändigt är det en öppen planlösning med loft. En storstuga där alla kan umgås i det gemensamma utrymmet som blir både sällskapsrum och kök. Med en imponerande takhöjd och stora fönster som släpper in ljus bjuder Hindsen på en härlig rymd med mycket naturligt dagsljus. Till sovrummen är det en stängd del för avskildhet och möjlighet till avkoppling.

Götenehus tillverkar kvalitetshus. Husen är framtagna med fokus på omgivande miljö som skog eller kusten, men går att anpassa med unika lösningar till alla miljöer. Inget hus är det andra likt, vilket också stämmer för hus som kommer i byggsats. Även om stommen är samma får huset sin personliga prägel genom de val du gör. Färgen på innerväggar, typ av bänkskivor i kök och mycket annat. Din personliga prägel kommer att få lysa igenom i Hindsen.   

Se planlösningen
Läs mer om Götenehus
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
81,8 m²
Byggnadsarea
73,0 m²

Kontakta någon av våra säljare