Hjältevadshus – Sol 187

1,5 planshus & Tvåplanshus

Sol 187 är ett hus med sex meter i takhöjd och oanade möjligheter. Ett Hjältevadshus som har en låg årsförbrukning och därför billig i drift. Husets hjärta är köket, det första du ser när du kliver in, om inte takhöjden fångar din uppmärksamhet först såklart. I köket finns en köksö och ett generöst kök från Ballingslöv. Kvalitetsprodukter som bjuder in till snabba frukostar i vardagen till långa middagar med goda vänner.

Tvåplanshuset har en total boarea på 187 m² som gör att hela familjen får plats. Designen utvändigt är tidlös och klassisk, med fönster på alla huset sidor. Från köket kan du ta klivet rakt ut i trädgården vilket gör att naturen alltid är nära. Dessutom är det lätt att hålla uppsikt över lekande barn samtidigt som du lagar mat.

Övervåningen har ett stort gemensamt utrymme, tre rejäla sovrum, ett badrum och förråd. Sovrummen är placerade i hörnen av huset, här kan ni leva och bo utan att störa varandra. Plats för egentid och återhämtning liksom tid för varandra. Hjältevadshus tillverkar kvalitetshus där ni kan skapa minnen för livet. Ett familjeägt företag som satsar på att produktionen ska vara hållbar med stort fokus på varje detalj. Vackra trähus som Hjältevadshus Sol 187 som smälter in i alla miljöer.

Se planlösningen
Läs mer om Hjältevadshus
Antal plan
2
Antal rum
2-8 rum och kök
Boarea
187 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare