Hudikhus – Alster

Enplanshus, Fritidshus

Söker du ett hus utöver det vanliga, enkelt men ändå extraordinärt är Alster från Hudikhus ett fantastiskt val. Ett enplanshus med loft som ger ett väldigt luftigt intryck då det har fria siktlinjer. Byggnaden upplevs som enkel vid första anblicken, men låt dig inte luras. Den fortsätter att ge och ge, en byggnad att trivas och bo i under många år som kommer.

Materialet och utformningen är framtagen för att Hudikhus Alster ska smälta in i naturen. Trä är ett levande material som ger ett mjukt intryck och fungerar att placeras både i stads- och skogsmiljö då det ger en tidlös anda. Huset är rent och tilltalande både in- och utvändigt.

Planlösningen är genomtänkt in i minsta detalj för att ta till vara på ytan men samtidigt låta naturen komma in och uttrycka sig i varje rum. Raka linjer i kombination med mycket ljusinsläpp. Det är trähus av nordisk kvalitet som lever upp till standarden av energieffektiva hus.

Alster är ett enplanshus med loft som går att använda som ett klassiskt fritidshus eller året runt boende. Grunden för själva huset är givet, men du får fortfarande sätta din personliga prägel på huset. Inredningen väljer du från ett brett sortiment med många möjligheter. Att skapa ditt eget Alster från Hudikhus är både enkelt och roligt. Skapa ett boende där du låter naturen vara närvarande utan att den tar över.

Se planlösningen
Läs mer om Hudikhus
Antal plan
Antal rum
Boarea
Byggnadsarea
102 m²

Kontakta någon av våra säljare