Hudikhus – Ängnö 23-81

Enplanshus, Fritidshus

Ängnö är ett klassiskt hus som för tankarna till skärgården och naturen. En traditionell byggnad som kommer i ett modernt utförande. Det ger en känsla av harmoni och balans med stora härliga fönster som skapar mycket ljusinsläpp året runt. Stora fönster skapar en känsla av att naturen är väldigt närvarande oavsett om huset är placerat i skärgården eller med stora granar på tomten.

Huset Ängnö är ett enplanshus med generösa ytor invändigt. Vinkelhuset skapar två uteplatser som gör det möjligt att variera för att exempelvis fånga morgonens första ljus med en kopp kaffe. Invändigt finns det flera öppna ytor som blir en naturlig samlingsplats för hela familjen.

Söker du ett vackert trähus som hela familjen kan trivas i under åren som kommer är Ängnö svaret. Invändigt är det en naturlig harmoni som sprider sig. Allt naturligt ljusinsläpp skapar en extra dimension av rymd. Ett trähus i nordisk kvalitet står emot de utmaningar som naturen bjuder på år efter år.

Vid köp av ett Hudikhus finns det många personliga anpassningar att göra. Ängnö är i grunden ett fantastiskt hus som du har möjlighet att utforma till ditt eget. Enplanshuset bjuder på tre sovrum, ett badrum och rymliga sällskapsutrymmen för umgänge. Ljust, öppet och trevligt är några av de ord som bäst beskriver det vackra Ängnö från Hudikhus.

Se planlösningen
Läs mer om Hudikhus
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
Byggnadsarea
81,1 m²

Kontakta någon av våra säljare