Hudikhus – Gotland 27-113

Enplanshus, Fritidshus

Hudikhus tillverkar vackra trähus i nordisk kvalitet. Gotland är en trevlig husmodell som fungerar lika bra i stadsmiljö som ett fritidshus för aktiva dagar. Det är klassiskt, funktionellt och har en smäcker takfot som gör att intrycket blir ett stilrent hus som fungerar för både vardag och semester.

Raka linjer i kombination med fönsterdörrar släpper in ljuset i varje vrå. Mycket ljus kombineras med en generös takhöjd som bjuder till en känsla av mycket rymd och flera trevliga sällskapsutrymmen. Här kan hela familjen samlas och samtidigt finns det flera sovrum för avskildhet i boarean på 100 m².

Vid köp av Hudikhus finns det flexibla lösningar som gör att du själv påverkar det framtida hemmet. Tillval omfattar en rad produkter som extra isolering, andra fönster och val mellan flera olika ytterdörrar. Enplanshuset Gotland låter dig även göra en rad val när det gäller interiören för att detta energieffektiva hus ska bli personligt som du önskar.

Innertak, färger och detaljer som innerdörrar gör att du skapar din egen oas att leva och bo i. Ett klassiskt fritidshus eller ombonad villa att skapa vardagsminnen i. Modellen Gotland från Hudikhus är det stilrena huset som har gott om förvaringsutrymmen och trevliga gemensamma utrymmen. De raka linjerna i kombination med ljusinsläpp skapar ett fantastiskt boende.

Se planlösningen
Läs mer om Hudikhus
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
100 m²
Byggnadsarea
112,8 m²

Kontakta någon av våra säljare