Vallsjöhus – Grimsholm

1,5 planshus & Tvåplanshus

Tillverkaren Vallsjöhus har designat och tagit fram modellen Grimsholm. Det är ett modernt och tilltalande tvåvåningshus i New England stil. New England stil går aldrig ur tiden och är ett mycket populärt val. Utmärkande för hus som Gripsholm är en veranda som sträcker sig till två sidor. Stor och generös veranda att använda till varma sommarkvällar i goda vänners sällskap.

Huset har en generös boyta på 153 m² vilket ger totalt sju rum och kök att disponera över. Rummen går att använda som sovrum, hobbyrum, kontor eller något annat som ni önskar. Allt eftersom behovet förändras kan det vackra huset anpassas. Ett Grimsholm från Vallsjöhus är ett hus som fortsätter att ge och ge under alla år. Det finns gott om förvaring i form av klädkammare och garderober – förvaring är något som alltid behövs!

På nedervåningen finns en öppen planlösning i de gemensamma utrymmena. Stora sällskapsytor både för middagar och mysiga filmkvällar. Övervåningen går att anpassa på flera sätt. Generösa utrymmen där familjer med lite större barn uppskattar tanken på en avskild föräldradel. Från utsidan ser detta ut att vara ett klassiskt hus i äldre stil, på insidan är det imponerande och vackert. Ett hus i New England stil smälter in i alla miljöer och är ett självklart val för många. 

Läs mer om Vallsjöhus
Antal plan
2
Antal rum
7 rum och kök
Boarea
153 m²
Byggnadsarea
115 m²

Kontakta någon av våra säljare