Västkuststugan – Effekt 111

Fritidshus

Från Västkustvillan kommer ett modernt och stort fritidshus med namnet Effekt 111. Designen kan närmast beskrivas som en modern tappning av en stuga. Mysig, rymlig och gott om plats. Invändigt är det en hemtrevlig känsla och en genomtänkt planlösning rakt igenom. Byggnadsarean ligger på 159,6 m² och boarean114,8 m². Inspireras och upptäck ett åretruntboende eller ett nytt fritidshus att älska.

Effekt 111 från Västkuststugan har en öppen planlösning vilket skapar en gemenskap. Vardagsrum och kök är helt öppet till varandra. Laga mat och samtala ändå med de som befinner sig i vardagsrummet. Här är ni alltid tillsammans vilket gör att alla blir inkluderade. Fyra rum och kök skapar flera privata utrymmen som kan användas på flera olika sätt. Inomhus är det ljust och matsalen är lätt avskärmad vilket skapar ett lugn vid måltider. Taket som är öppet hela vägen upp till nock skapar en mycket luftig upplevelse.

Utomhus en uteplats som är beläget under ett stort utskjutande tak. Under taket har ni gott skydd från väder och vind, perfekt plats till sommarens grillkvällar. Taket och övriga detaljer skapar ett mjukt intryck vilket gör att Effekt 111 passar in i alla miljöer – fungerar lika bra centralt i staden som på landet. Klassiskt hus i modern tappning som gör det möjligt att leva och på bo era egna villkor.

Läs mer om Västkuststugan
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
114,8 m²
Byggnadsarea
159,6 m²

Kontakta någon av våra säljare