Västkustvillan – Trubaduren 115A

Enplanshus

Västkustvillan tillverkar den trevliga villan med namnet Trubaduren 114. I Trubaduren 114 ligger fokus på gemenskap med generösa sällskapsutrymmen. Boytan är 115 m² där hela familjen kan trivas. Praktisk enplansvilla där varje kvadratmeter är välplanerad och utnyttjas på bästa sätt. Trubaduren är inbjudande och väldigt ljus invändigt med fönster utplacerade runt om hela fastigheten. Det är en villa som låter er anpassa och sätta er personliga prägel. 

Invändigt finner ni fyra rum som kan användas till sovrum, kontor eller liknande ändamål. Ett rymligt kök samt två toaletter. Det som utmärker huset är det öppna utrymmet i mitten av huset. Här finner ni ett stort vardagsrum med en öppen planlösning och härlig känsla av rymd. I anslutning till vardagsrummet är en matplats och köket placerat vilket gör det enkelt att umgås. Västkustvillan Trubaduren har ett stilrent och vackert yttre och på insidan finns det mängder med smart förvaring. 

I anslutning till Trubaduren 114 finns ett integrerat garage. In- och utgång direkt från hallen så att du aldrig behöver gå ut i regnet för att komma till bilen. Utvändigt skapas en naturlig uteplats i vinkeln från huset. Utskjutande tak som skyddar från både regn och sol. Gå ut direkt på terrassen genom altandörrarna och få en känsla av att naturen är närvarande.

Läs mer om Västkustvillan
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
114,8 m²
Byggnadsarea
159,6 m²

Kontakta någon av våra säljare